[Et knippe Key West-bilder]

0

Her følger noen tilfeldige bilder jeg har tatt i løpet av de siste to ukene, men ikke lagt ut ennå fordi de liksom ikke passet inn i noen av innleggene. Så jeg lagde et innlegg for tilfeldige bilder. Voilà!

Stien på veien til badestranden i Fort Zachary Taylor Historic State Park.

CoffeeMill Dance Studio har to maskoter: Denne oransjestripete pusen som liker kos og en yngre, sort pus som ikke er interessert i kos, men liker å leke med halen sin.

Denne kafeen var fantastisk. Jeg fant tilfeldigvis den på Street View i Google Maps da jeg prøvde å finne ut hvor Flaming Maggie’s, en bokhandel med skeiv litteratur, ligger. Det viste seg at Flaming Maggie’s og Borders nylig var blitt lagt ned, så de 26,000 innbyggerne i Key West har nå én bokhandel på deling. Stakkars folk.

Kafeen, ja! Alt på menyen er for det meste vegetarisk, alt kan gjøres vegan, glutenfritt eller ikke-vegetarisk. Her serveres maten slik mat skal være, uten noe tilsatt kunstig tulleingredienser. Hit kommer jeg gjerne flere ganger mens jeg er på Key West!

Søt liten vofse som tumlet rundt etter eieren sin på kafeen.  Jeg kom i snakk med eierens kompis, som syntes det var veldig spennende at jeg kom fra Norge, så jeg ble spurt om hvordan jobbmarkedet var, om landet er rikt, om vi har hjemløse mennesker og så videre. Etterpå fikk jeg en kokosnøtt, full av velsmakende kokosvann og mykt kokoskjøtt.

Fredag var jeg på min første bikram yoga-klasse. Jeg har alltid hatt lyst til å prøve denne yogaformen, og stedet ligger tilfeldigvis like ved bussholdeplassen der jeg går av når jeg skal til CoffeeMill for å danse. For de uinnvidde: Bikram yoga utføres i et rom som holder førti plussgrader. En eller annen jeg kjenner kaller det «å svette ut sjela». Da læreren fikk vite at det var min aller første time i bikram yoga, ga hun meg ett mål for dagen: «Stay in the room.» Det sier vel seg selv at denne formen for yoga ikke er for svake sjeler. Jeg endte opp med å riktig storkose meg! Jeg har alltid slitt litt med balanse-stillingene, men i dagens klasse stod jeg fjellstøtt. Jeg merket også at vondten fra strekkskaden som har plaget meg i et halvt år, gradvis ble mindre tilstedeværende. Mentalt var jeg veldig fokusert og til stede. Når jeg kommer tilbake til Norge, skal jeg begynne med bikram yoga på fast basis!

Bildet over er fra yoga-stedet. Du må punge ut med fem dollar om du klager under timen ♥