[En overfladisk oppsummering av 2013]

1

Hva gjorde du i 2013 som du aldri har gjort før?
Flyttet til Løkka. Stod på Scene 2 i Operaen. Stod på Hovedscenen i Operaen. Jobbet med folk fra minst fem forskjellige land samtidig. Stod på scenen på Island, Færøyene og i Danmark. Malte med lyd. Statist i reklamefilm. Så opera. Danset Gangnam i Telenor Arena.

Hvilke land har du besøkt det siste året?
Sverige, som vanlig. Danmark, for første gang på mange år. Island og Færøyene.

Hva ønsker du deg neste år som du har savnet?
Mer dans, for man kan aldri få nok dans. Bedre økonomi. Reise mer. Gode, snille, positive, morsomme mennesker.

Hvilke datoer i 2013 vil du aldri glemme, og hvorfor?
Tror heller det er mange datoer i første halvdel av 2013 jeg gjerne skulle glemt, såpass at det nesten er så jeg gleder meg til å bli dement. Men siste halvdel av 2013, spesielt november/desember var en veldig bra periode!

Ble du forelsket i 2013?
Nei, men ble litt småbetatt.

Hva var ditt favorittprogram på TV?
Jeg slukte sesong etter sesong av X-Files, Dexter, Fringe og L Word på DVD.

Hvilken bok er den beste du har lest i år?
I skrivende stund har jeg lest 139 bøker i år. Mange perler. Oppsummering av leseåret kommer snart.

Hva var årets beste musikalske oppdagelse?
Opera. Det vil si, jeg har egentlig alltid likt opera, men i år så jeg opera på ordentlig for første gang. Og da ble jeg hekta.

Hva ønsket du deg? Og fikk?
Jeg ønsket meg et sted jeg kunne ha for meg selv. 1. januar flyttet jeg til min «egen» leilighet på Løkka, og jeg stortrives fremdeles. Ønsket meg også en del materielle ting, som oppvaskmaskin, kjempekjøleskap og projektor. Men disse tingene får vente til en annen gang. Ny mobiltelefon ønsket jeg meg veldig inderlig, og til slutt hadde jeg nok kontanter til å skaffe meg en Nexus 5. Min nye bestevenn ♥

Hva gjorde du på bursdagen din?
Fra dagboken: «Danset en klasse på Proda før jeg brukte resten av dagen på å reise rundt i Oslo på diverse ærender (ga bort TV-en, solgte Nokia-mobilen etc.) Vasket hele leiligheten da jeg kom hjem, til og med toalettet. Deilig at alt skinner.» Woho, festløve.

Hva har holdt deg i mental balanse?
Kabal. Innmari mange omgang kabal.

Hvem var den beste nye personen som kom inn i livet ditt?
Alle skuespillerne som var med på Elements-prosjektet på Island. For en flott og fullstendig forskrudd gjeng. Christine Sun Kim, en døv lydkunstner fra New York, som er veldig inspirerende. En briter som jeg nylig tok kontakt med, som jeg håper og tror kan bli en veldig spennende del av fremtiden min.

Ønsker og planer for det nye året:
Jeg håper 2014 blir mye bedre enn hva 2013 kan sies å ha vært. Jeg skal jobbe litt som tegnspråklærer og en del som skuespiller, inkludert turné Norge rundt. Jeg har planer om å ta meg selv i nakken når det gjelder å «promotere» meg selv som danser, og på sikt håper jeg det fører til spennende muligheter, ikke bare i Norge, men også i utlandet. Jeg håper også veldig, veldig, veldig at det blir en liten (eller flere store!) USA- og Englandstur i løpet av året. Kryss fingrene.

Én kommentar til “[En overfladisk oppsummering av 2013]

  1. Fin oppsummering, virker som om du har gjort en hel del forskjellig i 2013 og ikke minst fått lest masse bøker (hurra!) =D Godt nyttår og håper du får et fremragende 2014 :)

Comments are closed.