En liten verden

5


Though the mountains divide
And the oceans are wide
It’s a small small world
(Disney)

Trykk på bildet for å se det i større størrelse, ellers ser dere ikke detaljene. Jeg har redigert bildet slikt at det har en tilt shift-effekt, noe som gir bildet inntrykk av at man ser på en miniatyr-modell av det ganske så velkjente området i Sydney.

Apropos liten verden: Jeg traff tilfeldigvis på en tidligere klassevenninne mens jeg var i Sydney. Vi har ikke hatt kontakt siden 2006 og ingen av oss visste at den andre befant seg i Sydney. Så det var et meget underlig øyeblikk da det gikk opp for oss begge at vi faktisk så på den vi trodde det var. Å tilfeldigvis møte noen på den andre siden av Jorden, gir en følelse av at verden virkelig er liten.

5 kommentarer til “En liten verden

  1. >Kul effekt, og ett flott bilde av opera huset med bruen i bakgrunnen. Det får en til å lure litt ja, når en reiser såpass langt og finner gamle kjente :) Morsomt.

  2. >Det er en liten verden, selv om vi tror selv at den er veldig stor :) Har hatt et par slike opplevelser selv, like forundret hver gang. Det ble utrolig stilig det bildet der .o)

  3. >Jeg tittet på bilde før jeg leste teksten og ja jeg skjønte at noe hadde du gjort. :) Et Nikkor objektiv med PC-E koster jo litt så det er nok billigere å bruke f.eks PS. Kul effekt.

  4. >Oj, så bra blogg!
    Har nettopp kjøp meg kamera, men er litt blank…
    Her kan jeg lese og lære!
    kommer tilbake hit:)

Comments are closed.