[Den engelske mafiaen]

2

Nytt bilde til galleriet mitt: The Boss
Jenter i drag, oh yeah.

For tiden består tankene mine av en pussig blanding av norsk og engelsk. Jeg har lest flere bøker på engelsk siden lesekoden ble brutt i desember og dette påvirker tydeligvis. Nå har jeg endelig snøring på hva som er forskjellen mellom «this» og «that», og jeg føler at det går mer flytende når jeg skriver på engelsk nå enn for tre år siden. Yay.

Nå som engelsken min er semi-ordentlig i boks, kan jeg kanskje begynne å fokusere på finpussing av tysken min? Eller kanskje begynne å lære fransk? Eller italiensk? Åh. Valgets kvaler.

Men først skal jeg lære bort et språk. Jeg husker ikke om jeg har nevnt det tidligere, men jeg er valgt til leder for tegnspråk-workshopen på årets Jafnadhr. Gurimalla. Jeg har skaffet meg sånt veiledningshefte og jeg har begynt å sette opp en arbeidsplan for hva mine elever skal lære seg. Cirka. Vanligvis er tegnspråkundervisning på rundt 25 timer fordelt over flere uker. Workshopen min varer i én uke. Stakkars elevene mine, de får kjørt seg skikkelig.

Nå skal jeg ut og sparke meg selv litt bak. Apatisk de luxe.

2 kommentarer til “[Den engelske mafiaen]

  1. >Jeg vil flytte til Oslo og melde meg på et sånt kurs.

    Eller jeg kan bare vente til jeg skal begynne på døvetolkstudiet i Bergen.

  2. >Ja! God idé! Flytt hit!

    Har du kommet inn på studiet? :D
    (Det heter forresten tegnspråktolk :) )

Comments are closed.