[Delfiner i pipa]

0

For et par netter siden drømte jeg at jeg jobbet som fotograf på en Backstreet Boys-konsert. Jeg stod i «graven» mellom scenen og publikumet og tok bilder og fikk være med backstage og pratet med gutta. Veldig livaktig drøm. Kult.

Jeg tilbrakte resten av gårsdagen hjemme i godstolen. Kjøpte masse frukt og ravioli og lukket meg inn på rommet med en bok. Det funket visst for da jeg våknet idag, var jeg i bedre humør. Jeg antar at jeg hadde behov for litt alenetid. Har jo vært omgitt av mennesker konstant i to uker. Menneskeoverdose.

Tok meg en treningsrunde, løp på biblioteket for å låne en cd med In Flames og hoppet i dusjen før jeg dro til Hallan og sendte et par hastemail. Etterpå gikk vi til Aker Brygge og spiste italiensk is og pommes frites. Deilig med masse sol idag! Jeg har fått skille, faktisk! Etterpå gikk vi litt rundt og småshoppet.

Jeg kjøpte et par treningsbukser og en sort t-skjorte (jeg er så utrolig fargerik!) Prøvde å finne bikini, men med min kresne smak og manglende attributter var det lettere sagt enn gjort. Trenger jo mer enn et sett med bikini når jeg skal til Brasil i to uker! Fant til slutt en liten badeshorts som jeg kan bruke med den sorte overdelen jeg har fra før. To sett bikini fikset, men trenger helst et sett til. Det er bare å lete videre.

Etter at jeg dro kortet for badeshortsen, dro jeg til Paleet og møtte pappa. Vi kjøpte is og gikk til Elsker etter kaffe og te. Der satt vi og så på bildene fra Brasil. Det ser ut til at det kommer til å bli en svinaktig bra juleferie på meg! To minutter til stranda! Og vi må ta en dagstur til et sted som heter Pipa. DELFINER!

Surre hjemover nå. Sovner jo nesten her jeg sitter.