[Danse i en kaffemølle]

0

Her har jeg deltatt på flere ballett- og jazzklasser de siste to ukene. Det var veldig deilig å komme i gang med dansingen igjen og å møte folk som jeg har mye til felles med. Nivået på klassene her er selvfølgelig ikke så høyt som jeg er vant til, men samtidig er det en fin danseferie å gå tilbake til det grunnleggende og bare fokusere på å utføre bevegelsene korrekt og oppdage hva slags uvaner man har, istedenfor å hele tiden strebe etter å klare de mest halsbrekkende triks. Blant annet viste det seg at jeg har vært fryktelig sløv med hoftene, så det er en av tingene jeg har jobbet mye med i det siste og som jeg kan fortsette å jobbe med fremover.

Danseskolen holder til i lokalene til en tidligere kaffemølle.Utsiden av bygningen er stort sett uforandret, og under taket kan vi se en del av maskineriet som fantes i dette rommet før i tiden. Selve bygningen er rundt 100 år gammel, mens danseskolen ble grunnlagt i 1983 av Penny Leto, en veldig hyggelig dame. Alle pedagogene som underviser her, er veldig dyktige og hyggelige!

Vinduene er noe av det jeg digger mest med dette stedet. Midt i en svett ballettklasse kommer det plutselig en forfriskende bris inn i salen. Deilig!

Kyla og meg i velkjent dansepositur.

Etter danseklassene er det viktig å tøye godt. Da er det veldig fint å få tøyehjelp av danseskolens maskot, Honey ♥

Seee! «Anne – guest artist from Norway», det er meg det! Jeg gjorde en improvisasjon basert på noe av det jeg har gjort med koreograf Sølvi Edvardsen i forbindelse med et prosjekt som forhåpentlig blir til en forestilling juni 2013!

Det var åpen kveld sist torsdag, folk fra danseskolen kunne vise frem «works in progress» for publikum. Mye fint og morsomt å se på. Dessverre fikk jeg ikke tatt så mange bilder, for det var altfor dårlig lys for standardobjektivet mitt.