[Døgning IIII]

0

Jeg klarte faktisk å møte opp på SATS nøyaktig fire på halv sju, som dagens tredje eller fjerde kunde.Og jeg klarte faktisk å gjennomføre en vanlig treningsøkt på halvannen time, uten å svime av. Treningsøkten min pleier å se slik ut:
-10-20 minutter oppvarming på løpebånd.
-Rumpe- og lårøvelser (med hhv. bosuball og strikk).
-30 minutter tøying av beinmusklene (det er ikke uten grunn at jeg er blant de fem mykeste SATS-medlemmene).
-Bakside av leggene.
-Bryst.
-Skulder/øvre del av ryggen.
-Biceps.
-Tøye armene og skuldrene.
-Mageøvelser.
-Ryggøvelser.
-Tøye rygg og nakke.

Jeg tok meg i å gjespe ganske så saftig noen ganger mens jeg trente, men ellers gikk det greit å gjennomføre. Det var egentlig litt fint å trene så tidlig på dagen, det var nesten ingen andre der, alle tok seg god tid med de ulike øvelsene og stemningen var avslappende.

Da jeg kom meg hjem og fikk i meg noen brødskiver og en kopp te, merket jeg at jeg måtte ta en blund før jeg dro ut igjen for å handle litt. Denne lille power nap’en var egentlig ment å vare i 30 minutter, men slumreknappen og jeg er litt for gode venner. Tre timer senere sparket jeg meg selv ut av senga og dro til Oslo City.

Da jeg kom dit, skjønte jeg at det var en god idé å få en blund på øynene, for det var litt mer folk der enn forventet. Døgning + masse folk = psykedelisk. Men jeg overlevde denne delen også! Dessverre må jeg tilbake en tur imorgen, da det viste seg at den ene tingen jeg kjøpte er full av stygge riper. Akk. Da har jeg forhåpentligvis fått meg en god natts søvn først.