[Døgning III]

2

En annen bivirkning med å døgne, er at du ofte får ideer som virker fantastisk geniale i akkurat det øyeblikket de unnfanges oppi den overtrøtte knollen din. Ved et par anledninger har tanken «jeg trenger å stusse håret litt» og delvis manglende impulskontroll (som er en konsekvens av overtrøtthet) ført til at jeg lignet på en lettere skamfert Posh Beckham- eller Bettie Page-kopi.

Nå har jeg heldigvis åndsnærværelse nok til å ikke begynne å leke med saksa. Jeg har derimot en annen idé. Jeg vet ikke om den er genial eller bra eller dårlig eller katastrofal. I skrivende stund er det 12 minutter til SATS åpner dørene, og jeg vurderer faktisk om jeg skal dra dit. Å trene i halvannen time på null søvn klokka seks om morgen høres virkelig ikke ut som noe en normal Anne-Line ville gjort til vanlig.

Ai, ai.

2 kommentarer til “[Døgning III]

  1. >Jeg gjorde det! Gjennomførte en halvannen time lang treningsøkt uten å svime av! :D Men da jeg kom hjem, ble det plutselig en tre timers power nap :p Kanskje like greit, for da jeg dro til Oslo City senere, viste det seg at det var mer folk der enn jeg trodde og det hadde blitt veldig psykedelisk om jeg dro dit etter å ha holdt meg våken i mer enn 24 timer ;p

Comments are closed.