[Big spender]

3

Jeg har papirbevis på at jeg ikke trenger bekymre meg over økonomien med det første. Svart på hvitt. Det er deilig. Den som sier at lykke ikke kan kjøpes for penger, er en tulling. Det går ikke an å være lykkelig hvis jeg er døden nær av sult fordi jeg ikke har råd til å kjøpe mat.

Apropos mat: Til middag idag hadde jeg en liten grov baguett med guacamole, salat, paprika, spire og brie. Visste dere at det hvite laget som dekker brie er mugg? Det visste ikke jeg. Mugg-ugg. Men brie smaker ikke så ille og jeg merket ingen muggsmak. Til dessert var det jordbær (dessverre bare belgiske, men de var nesten like søte som norske) og Marylandkjeks.

Dette lille måltidet inntok jeg liggende i gresset ved en elv mens skyggen fra en stor busk beskyttet meg fra middagssola. Dette er virkelig kunsten å nyte livet, dere.

Biblioteket stenger om en halv time. Jeg bør komme meg avgårde til platebutikken slik at jeg kan finne en gave til mamma. Ikveld blir det nok en tur til Elsker. Jeg har ikke vært ute på byen på en evighet. (Tre uker kan føles som en evighet.) Imorgen skal jeg treffe L før jeg skal til mormor. På søndag blir det flytting av bokhyller, bøker og film.

3 kommentarer til “[Big spender]

  1. >Metthet kan kjøpes for penger, men ikke lykke. Men at jeg er en tulling er forsåvidt sant.

Comments are closed.