[Bettie-kopi og Opera]

0

Hallo.

Jeg har visst veldig lite å skrive om for tiden. Ikke at det ikke skjer mye eller at jeg sitter inne hele dagen. Jeg finner bare ikke ordene som gjør et dagbokinnlegg litt mer spennende enn «Idag stod jeg opp og spiste to brødskiver til frokost før jeg leste en bok.» Og den slags har dere ikke lyst til å lese, vet jeg, for jeg gidder sjelden lese slike innlegg selv. På seg selv kjenner man andre osv.

Igår virket det nesten som om jeg pådro meg et snev av shoppingdilla. For å ikke snakke om et hint av brudegalskap. I min jakt etter en «petticoat» (fluffy underskjørt som får kjoler til å stå ut i ekte Grease-stil), stakk jeg innom en brudebutikk. For å være ærlig, fikk jeg plutselig litt lyst til å gifte meg. Litt. Bare for å få ha på meg en nydelig brudekjole. Men tanken på et utdrikningslag kurerte meg.

Litt off-topic: Hvis jeg skulle gifte meg en gang, og hvis noen av mine venner så mye som tenker tanken på å «drikke ut» meg (les: drite ut meg offentlig), så vil jeg aldri noensinne snakke til dem igjen. Så vet dere det. Tilbake til tråden.

Shoppingdilla, ja. Gårsdagens shoppingrunde gjorde festantrekket mitt for neste helgs jentefest, komplett. Bettie Page har fått en konkurrent og jeg gleder meg faktisk til å dolle meg opp i ekte 50-tallsstil. Jeg har til og med nylonstrømper med søm bak! Jeg er klar til å gjøre inntrykk på folk og BETTY, og Visa’n min får hvile i fred de neste ukene.

Apropos fest: Igår var undertegnede på Operataket. Selvfølgelig. Høydepunktet var da vi ble servert litt opera. Ah. (Nevnte jeg at jeg fant en døv operasanger da jeg googlet litt forleden? Jeg lover at jeg ikke skal bli overambisiøs nå. Jeg prøvde meg for noen år siden, det holder.) Feiringen fortsatte på Posthallen og først i 3-tiden kom jeg meg til sengs.

Om tre timer og femten minutter er det dansing på Operataket. Håper det kommer mange dansere!