[Barnehjem og andre planer]

1

Jeg var på kino med Emma ikveld. Vi så The Orphanage. Jeg er ikke lettskremt. Jeg har sett en million skrekkfilm uten å ha blitt særlig skremt. Denne filmen skremte meg halvt i hjel og fikk meg til å tenke «Nei, nei, nei, jeg vil ikke se meeeeer!»

Guri.

Samtidig var filmen trist. Den er inspirert av Peter Pan: «Hvis du skreller bort lagene av det eventyrlige og fantastiske i Disneys versjon og går til kjernen av historien, handler det egentlig om døden.» (Dagbladets anmeldelse)
Guffent.

Foto-Linn og Marte vil at jeg skal komme og være vulgær med dem ikveld også, men jeg skal tilbringe litt kvalitetstid med senga, dyna og en bok («… enten Peter Pan eller Ultimate Lesbian Erotica Og der fikk de litt vulgær light fra meg ikveld likevel, håhå.)

Imorgen skal jeg trene litt. Jeg har tenkt å bestille en treningsveiledningstime etter påske, for jeg vil ha et nytt treningsprogram som inneholder mindre apparat og mer frivekt. Pumpe muskler, yeah!

Skal sitte litt på skolen imorgen også (Hører vi «yeah!»? Næh.) og redigere flere bilder før jeg skal feste med Foto-Linn og Marte igjen. De har planer om helvetesfylla med påfølgende besøk i Tekniske Museum på onsdag. Håhå. Det blir moro.

Men nuh; kvalitetstid med senga!

Én kommentar til “[Barnehjem og andre planer]

  1. >Det blir fantastisk! Klart du må være med :-)

    Vi kommer til å være todagersfyllesyke på fylla med påfølgende tredagersfyllesyke på Teknisk Museum. Gleder meg.

Comments are closed.