[Bah, humbug]

7

Julen 2008 blir sannsynligvis den siste julen for min del. Hvert år føler jeg en ekkel klump inni meg, en klump bygges opp av ukomforten jeg føler når alt skal være så pyntet, krampekoselig og tradisjonelt. I år klarte jeg ikke holde maska lenger. Jeg låste meg inn på badet og forbannet alle høytider. Jeg hater julen, jeg hater nyttårsaften, jeg hater 17. mai og alle andre feiringer. Jeg misliker til og med min egen fødselsdag.

Jeg vet ikke hvorfor jeg misliker høytider så intenst, men det blir verre for hvert år. Hittil har jeg klart å late som ingenting, men det klarer jeg ikke lenger. Neste år og i årene fremover skal 24. desember være en helt vanlig dag for meg.

7 kommentarer til “[Bah, humbug]

 1. >Da har jeg funnet veien til bloggen din..

  Hater du julen? Nyttårsaften? Bursdagen? Hvorfor det egentlig? Det må være en eller annen grunn, hvis du ikke vet hva – så ligger grunnen i underbevissheten din..

  Uansett håper jeg at du klarer å nyte dagene som om de var vanlige dager, bare med salg og sånn de kommende ukene.. :)

  Kos deg!

 2. >Jeg vet ikke hvorfor jeg hater all feiring, men det har vært sånn i mer enn ti år, og for hvert år blir det verre.

 3. >Liker du ikke bursdagen din? Trodde jeg var alene om å ikke like sin egen bursdag jeg, men det er jeg vist ikke.

 4. >Joakim:
  Jeg synes at datoen min er en fin dato, men jeg ser ikke helt poenget med en storslått markering.

  Jelrik:
  Jeg skaffer tolk!
  (Forresten, ettersom en av symptomene på denne feiring-allergien min er delvis koma, så fikk jeg ikke fotografert den utfordringen du kom med. Men jeg skal finne en god, eller bedre(!), erstatning.)

 5. >Litt trist, men jeg forstår nesten litt hva du mener. Uansett håper jeg at den følelsen forsvinner med tiden og at du kanskje setter pris på julen igjen når du er en liten, gammel dame. :)

Comments are closed.