[Avsløring]

5

Bare fire som våget å gjette. Men én hadde riktig svar! Først skal jeg avsløre hva som er sant og hva som er oppspinn:

 • Jeg har blitt sminket av Tom Greni. Sant. Både vanlig sminke og festsminke.
 • Jeg har overnattet i Kardemommebyen. Sant. Det er mange år siden. Jeg tror jeg gikk i tredje klasse eller noe. Vi var på tur arrangert av Døveforeningen (?). Ditte og Julia var med. Lillebror, mormor, mamma og jeg sov i et av husene nærmest den ene trikkstoppen. Ditte og familien hennes hadde det tøffeste huset, med et hemmelig rom!
 • Mitt aller første bosted var Romsås. Sant. Det var her jeg havnet etter at storken kom med meg. Ikke så lenge etter flyttet vi til Kirkenes. Jeg er en ekte Oslo-jente, dere!
 • Siden 9. klasse har jeg hatt 10 ulike mobiler. Usant. I løpet av åtte år har jeg hatt «bare» seks mobiler. De fem forrige brukte jeg helt til de fungerte dårlig. Den nåværende håper jeg varer i to år (bare halvannen år igjen altså).
 • Jeg har gått på modellskole. Sant. John Robert Powers Nordic Modell- og Talentskole. Jeg kom på tredjeplassen i en konkurranse og fikk derfor rabatt på et kurs. Jeg lærte en del nyttig der i tillegg til catwalk og sminke. Og hvor ellers tror dere jeg har blitt sminket av Tom Greni?

Gratulerer til Julia som gjettet riktig! Hurra, hurra, hurra!

Igår og idag stod jeg opp FØR klokka fem. Fem om morgen. Tortur. Bare tre timer på øyet for jeg får jo sjelden sovet før to-tida uansett. Men jeg overlevde, spiste hos Godt Brød og imorgen får jeg sove lenge.

Idag fikk jeg lapp fra Linnea:

«Faglig utvikling:
Flott arbeid, Anne-Line!
Du virker topp motivert og har en fantastisk arbeidsinnsats. Din tåteknikk har blitt stadig bedre og du har blitt mye sterkere – Bra!
Anbefaling for neste semester:
Klassisk 6 + Klassisk repertoar»

Iiih! Alltid motiverende å få slik tilbakemelding. Jeg føler at jeg har hatt en veldig god semester denne våren, spesielt fordi jeg har fått bedre styrke etter at jeg begynte å trene på Sats. Jeg gleder meg allerede til høst. Da skal nemlig alle ballett-klassene begynne å øve til Nøtteknekkeren som skal settes opp i Bærum Kulturhus.

Til høst vil jeg gjerne fortsette med klassisk 6 på onsdager (som jeg går på nå), men det kan bli litt problematisk ettersom en av skolene jeg har søkt på har obligatorisk kveldsforelesning på onsdager. Alternativet er klassisk 5 på tirsdager og klassisk 5 på torsdager, men jeg vil holde meg på et høyere nivå i tillegg. Skal iallefall fortsette med moderne 3 på mandager og hip hop 3 på fredager. Har også lyst til å prøve meg på et kveldskurs hos Statens for å variere litt.

Jaja, får se hva det blir til. Det hadde vært fantastisk å ha noe a la Pineapple her i Oslo. Nå vil jeg til London igjen, gitt.

Når vi snakker om dans: Gratulerer med seieren i Dansefeber, Hanna! KGB er definitivt stolt av deg nå!

5 kommentarer til “[Avsløring]

 1. >Jeg er fortsatt litt overrasket over dette Kardemommebyfenomenet jeg. Har de faktisk senger og sånt inni alle de små rare husene? Og kan man sove i tårnet til Tobias også? Og må man være barn for å gjøre det tror du? ;)

 2. >Ingeborg: Bedre lykke neste gang ;)

  Britt M.: Ja, faktisk! :D Jeg fant dette på kristiansand.as: Hele året drives leirvirksomhet i byen med overnatting i de koselige husene. I sesongen kan alle bestille overnatting i byen.
  Men jeg tror ikke det er mulig å overnatte i Tobias’ tårn :)

 3. >Tusen takk for info! Dette må sjekkes nærmere ut – har alltid drømt om å overnatte i Kardemommeby :D

Comments are closed.