[Flytting, QXL og bok]

0

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: Å flytte er noe herk. Pakke ned, bære ut, bære inn, pakke ut, rydde… Foreløpig har jeg pakket… én eske. Har en annen eske som har vært ferdigpakket siden forrige gang jeg flyttet. Har også kastet mange ting som jeg egentlig ikke trenger. Materialismen er død, lenge leve minimalismen.

Ikveld henter jeg nøklene!

Jeg har lagt ut et par vesker på Qxl:
Sort Daniel Ray-veske
Turkis Björn Borg-veske
(Björn Borg-veska er fantastisk. Tåler mye, slitesterkt stoff og veldig romslig. Løp og kjøp!)
Forøvrig går de andre tingene ut om et par dager, så dere bør slå til snart.

Jeg har kommet halvveis i Ekstremt høyt og utrolig nært. Jeg liker den bedre enn Alt blir klart og betydelig, selv om hovedpersonen er litt «snobbete besserwisser».

Hip hop om en time. Jeg får bruke tiden fornuftig.