[Alternativ fremtidsplan?]

6

«Egentlig burde jeg satse på å bli bibliotekar.» Denne tanken falt meg inn etter at jeg var ferdig med å katalogisere Frøken Detektiv-samlingen min, OCD-influert boknerd som jeg er. Lister er fine å ha, spesielt lister over alt av bøker (må oppdateres) og filmer (ferdigskrevet, men ikke på nett – ennå) en eier.

Kan man søke jobb som deltidsbibliotekar med «livslang erfaring som hardcore boknerd med OCD-tendenser når det gjelder å plassere ting i alfabetisk orden» på cven?

6 kommentarer til “[Alternativ fremtidsplan?]

 1. >Wow, imponerende bibliotek! Ser vi deler interessen for Stephen King :) Selv har jeg ikke lest King på mange år, kanskje på tide å ta opp tråden igjen.

  Kjøper stort sett paperbacks, så biblioteket mitt er kanskje ikke så fint :/

  Deltidsjobb som bibliotekar hadde kanskje ikke vært dumt. Høres behagelig og interessant ut :)

 2. >Takk, er veldig glad i biblioteket mitt ^^

  Stephen King skriver så bra! Har du lest Det mørke tårn-serien? Man bør helst være innbarka King-fan, men til gjengjeldt er det mye spennende underholdning i serien! Faktisk er de fleste bøkene til King er relatert til historien om Det mørke tårn :)

 3. >Eg innser at du har fått same openbaring som meg. Same tanke datt nemlig inn i hovudet mitt her om dagen.. Bibliotekar hadde vore tingen..

 4. >Kristine:
  Ja, det ser litt koselig ut å henge på biblioteket og bare stulle med bøker og plassere ting i alfabetisk rekkefølge etter forfattere :)

  Elisabeth Iskrem:
  Vi kan være søstre i sjelen! <3

Comments are closed.