[Alle gode ting er tre]

2

Dette blir tredje gangen jeg prøver å knote ned et innlegg om hva jeg har gjort de siste dagene. Kvelden idag er også den tredje kvelden på rad at jeg vurderer å gå til sengs uten å pusse perleraden først, men det blir IKKE den tredje kvelden på rad at jeg faktisk går til sengs uten å pusse perleraden først. Ikke alle ting er best i tre varianter.

Når vi er inne på tallet tre: Idag lærte jeg hvordan jeg skal harmonisere «den gylne trekanten» (ISO-blender-lukkertid) for å få et brukbart bilde. På grunn av kommunikasjonsproblemer ble det Ine i gruppa mi som klarte å lære meg det via sms, ikke læreren min in persona. Jeg satser på at det ikke blir altfor mange repriser av dagens tilfelle fremover.

Enda en ting til om tre: På onsdag flyttet Linn inn og nå er vi tre stykker i kollektivet.

Var det noe mer jeg skulle nevne? Hm. Nah. Pusse tennene og legge meg. Det virker som om døgnrytmen min har snudd seg riktig vei. Jeg har vært stuptrøtt hver kveld denne uken. Snork.

2 kommentarer til “[Alle gode ting er tre]

  1. >Kan virke som det å slurve med tannpussen er smittsomt…
    Ujevn døgrytme og dag-, kveld-, og nattevakter om hverandre har en tendens til å gå utover tannbørstens arbeidsområde.
    Tsk tsk.

  2. >Tsk tsk, ja. Jeg vurderer å kjøpe tyggummi med fluor slik at jeg kan tygge hektisk i 10-15 minutter de få kveldene jeg ikke gidder å pusse tennene. Ingen grunn til å pådra meg hull i tennene fordi jeg er lat.

Comments are closed.