[Zarkens vampyr]

0

Jeg har vært hos Fürst for andre gang på mindre enn et halvt år. Men blodprøveskrekken min er ikke blitt mindre for det. Faktisk tror jeg at jeg har fått større frykt for disse skumle tingene. Jeg krevde at damen skulle tappe fra venstre arm («blodprøvearmen»), for jeg blir så hemmet i mange timer etterpå og jeg er tross alt en flittig bruker av høyre hånd og arm.

Gjett hva? Hun bommet og fikk ikke ut en dråpe blod. Høyre arm ble derfor grundig mishandlet og fratvunget tre glass blod. Jeg får garantert blåmerke. I et par timer etterpå hadde jeg hele TO armer som ikke var i funksjonsdyktig stand. Det gjør fremdeles sykt vondt i høyre arm. Det er en pine å taste i vei på laptopen.

Dere skal nok se at det ikke feiler meg noe. Det er definitivt noen som har det gøy på min bekostning. Zarkens.

Igår var det generalprøve og forestilling. Choco, Gullfisk1, Martine, Julia og Kevin kom og så på, jippi! Det var litt merkelig å se alle samlet på et sted. Omtrent som da mine venner fra Rud traff mine skolekamerater fra Vetland og sånt. Men det var koselig. De andre syntes at forestillingen var fin, hihi. Jippi!

Etter forestillingen dro jeg hjem for en kjapp dusj og fikk vite at Elsker har trådløst nett. Det ble til at jeg og Kevin satt på Elsker til halv midnatt, han med kryssord og jeg med laptop.

Idag har jeg rukket å besøke en vampyr (som nevnt) og vært hos logopeden. Logopeden var veldig fornøyd med fremgangen. Jeg er blitt flinkere til å holde riktig stemmeleie og greier. Hurra. Om en halv time tusler jeg til audiopedagogen og deretter finner jeg meg noe middag før jeg tøffer til Sandvika.

Armen min gjør vondt. Au. Det er synd på meg. Snufs.