[Wanna be famous? Call 555-Mortals]

0

Jeg drømte at jeg levde på 1800-tallet og skulle reise med et stort skip. Jeg hadde på meg en utrolig fin kjole med korsett og alt. Moren min (samme dame som spilte moren til Rose i Titanic) og jeg gikk en tur på promenadedekket. Vi traff på en ung herremann som jeg visste var homo (superfemi!), og moren min prøvde å tvinge meg til å gifte meg med ham for han var et «godt parti».

Nei, jeg har ikke sett Titanic i det siste.

Igår var jeg ute av leiligheten nesten hele dag. Var hos audiopedagogen og på Elsker hvor jeg traff Rolf Inge og Tommy. Kevin kom etterhvert og vi pratet lenge med en fyr som hadde med seg «tvilling»-ungene sine (to fedre, to egg, én surrogatormor).

Mmkay, Malin og Mimmi kom også til Elsker, slitne etter å ha jobbet med å rigge opp Pride Park. Det ble til at vi hang sammen helt til halv ti på kvelden. Gjett om det ble mye latter og skøy! På Oslo City traff vi på Eva og to andre damer. Vi sju stod hos H&M og pratet og lo i en halv time!

Jeg har kjøpt to nye t-skjorter. De er av merket Saints & Mortals og de er tøffe som fyyyy! På den ene er det en annonnse: «Wanna be famous? Call us!!! 555-Mortals». Bilde kommer senere.

Apropos bilde: Er det noen som kan fortelle meg hvordan jeg lager vannmerke til å putte på bildene mine slik at folk ikke kan rappe dem? Sånt gjennomsiktig vannmerke.

Jeg er sulten.