[Updeit]

0

Jeg la meg tidlig igår og selv om jeg ikke fikk sove før etter midnatt, fikk jeg iallefall svettet ut litt av influensaen. Følte meg litt bedre idag, men etter en ufrivillig trang til å spy opp frokosten (én brødskive med smør og en kopp te), kapitulerte jeg og vendte tilbake til sengs.

Sov heldigvis bedre på andre forsøk. Da jeg smått våknet igjen, fant jeg frem Geisha av Arthur Golden og leste ut de siste 300 sidene på noen timer. Fin bok. Naturligvis måtte jeg surfe innom YouTube etterpå, på jakt etter noen geisha-videoklipp. Ville se hvordan de legger sminken og danser.

Jeg klarte å holde meg ute av senga et par timer før mamma plukket opp meg og hjemme hos henne fikk jeg tvunget i meg tre og en halv pannekake med blåbærsyltetøy, og et halvt rundstykke mens jeg så på siste episode av L Word og leste Illustrert Vitenskap. Forhåpentligvis bidrar «etegildet» til at jeg ikke føler meg så dårlig når jeg våkner imorgen.

Burde vel egentlig holde senga imorgen, vi starter jo kvart over åtte. Men jeg vil prøve. Hvis jeg svimer av på skolen, bærer det rett til sengs. Kåpisj.

Lei av å være syk.