[Uke 26, kortfattet]

0

Jeg endret litt på listen, siden forandringer fryder og all den derre jazzen.

Hendelser:
★ Jeg ble invitert opp til leiligheten til en av naboene i mormors oppgang for å titte. For en åpenbaring. Det var intet mindre enn en religiøs opplevelse. Å se hvor fantastisk mormors leilighet har potensial til å bli med litt kjærlighet og noen flinke håndverkere.
★ Både moren min og jeg tok hver vår tur ned i kjelleren bare for å ta en titt, og endte opp med å finne enda flere skatter. Det tar aldri slutt, vi sitter på en Tardis av en Aladdins hule!
★ Den røde sofaen som har stått i mormors stue så lenge jeg kan huske, ble båret ut i dagslys og fraktet bort til det jeg håper blir et godt hjem.
★ Fikk ørene mine skylt hos fastlegen. Jeg visste ikke hvor tett det faktisk var før jeg gikk ut etterpå og det kjentes som om vinden blåste rett gjennom hodet. (For de som synes at ekle ting kroppen gjør er gruelig gøy å se på, så prøv å søk på «ear wax removal» på YouTube. OBS! Ikke for sarte sjeler!)
★ Fant to fine gamle kofferter som var fulle av… dukker. Mange dukker fra alle verdens hjørner. Og noen veldig lite politisk korrekte dukker. De to som hjalp meg med å bære opp koffertene, syntes det var veldig «creepy». Ikke så rart:

★ Var med på Kvinnekvelden og Pride-paraden! Merker at ryggen min hater meg litt nå, i tillegg til hva jeg gjorde med den på fredag.

Trening:
★ Deltok på Pride Run igjen. I fjor løp jeg Sognsvann rundt på 21 minutter, i år perset jeg på 19.30 minutter (med mulighet for korrigering fra arrangørene). En forbedring på hele halvannet minutt på bare ett år. Übermensch.
★ Klarte ellers å smette inn et par treningsøkter innimellom all korrektur og pride-ståhei.
★ Spaserte hit og dit, som vanlig.

Kos:
★ Fikk kake av godeste Hans Martin i forbindelse med at Post i butikk på ICA Alexander Kiellands plass feiret ett år.
★ Falafel med Thea. Endelig fikk jeg spandert etter at hun leste gjennom mappeoppgaven min i desember i fjor. Ikke lett å få tid til å møte venner når begge er travle studenter.
★ Lørdags- og søndagsmorgen i sofa med en bok. Ah.

Innkjøp:
★ Ny mobil. Min gamle fikk et kortvarig, men brutalt stevnemøte med bakken for en stund siden og forsikringsselskapet ville ha prisoverslag for reparasjon, men jeg orket ikke tanken på å skulle skilles av med mobilen i en liten evighet, så jeg fikk den lyse ideen at jeg skulle kjøpe en maken mobil, sende den gamle til vurdering og evt. reparasjon, så når jeg får den gamle tilbake, kan jeg bruke den som reservemobil.

Nye oppskrifter/matopplevelser:
★ Glemte å nevne forrige uke at jeg testet ut tortilla laget av ris og bønner, med smak av pico de gallo. Så godt at det egentlig er bra for både lommeboka og livvidden at det ikke selges i Norge.

Kultur:
★ Leste korrektur på en ganske kort, men likevel tung roman der jeg måtte holde tunga rett i munnen for å ikke falle av kommakjøret.
★ Teater Jafnadhr, som jeg var medlem av i et par år, varmet opp før Melodi Kvasi Grand Prix i Pride Park. Flinkiser!
★ Jeg var på Chat Noir for å se Great Garlic Girls’ forestilling The LOVE Club, mest fordi Jens og Remi fra Teater Jafnadhr var med. Masse glitter, høy glamourfaktor, konfetti og vindmaskin!★ PRIDE-uke! Kvinnekveld teller som kultur. Lesbisk kultur og samba og sånn. Parade også, multikulturell.
★ Begynte med Sukkerplantasjen på Puerto Rico. Leste meg gjennom 2/3 av boken på to dager.

Annet interessant:
23 ord vi trenger for å beskrive visse følelser. Alle ordene er perfekte, men spesielt mauerbauertraurigkeit er veldig typisk meg. Og occhiolism ♥
★ Fikk plutselig veldig dilla på sangen «As the world falls down» av David Bowie. Jeg får nesten lyst til å finne meg en kjæreste, hadde det bare ikke vært for min mauerbauertraurigkeithet.