[Uke 18, kortfattet]

0

Bragder:
★ Skrev ganske mye på oppgaven min, sammenlignet med uken før.
★ Klarte å komme meg opp av senga i 5-tiden for å rekke tog til Stavanger.
★ Løp nesten 12 kilometer på litt over en time.

Treningstid:
★ «Bare» 4 timer og 55 minutter. Skylder på eksamen. Og at jeg måtte «ta det rolig» før innsatsen i Wings for Life.

Opplevelser:
★ Beundret solnedgang fra hotellrommet mitt i 19. etasje på Scandic Forum.
★ Ble jaget ut i en blomstereng av en verdensmester i alpin. Helt sant, jeg har til og med bildebevis:

★ Gnagsår mellom beina. Neste gang jeg skal løpe så langt, tar jeg med Vaselin og mer komfortable løpeshorts.

Kos:
★ To netter på hotellrom! Og gratis fruktsalat og sjokolade med voucher. Scandic, je t’aime.

Innkjøp:
★ Hotellrom er et slags innkjøp, eller? Egentlig hadde jeg booket rom i sentrum av Stavanger, men kvelden før avreise begynte studentlommeboka mi å protestere mot den ganske stive prisen og B-mennesket i meg protesterte mot å måtte bale med buss før løping. Så det ble til at jeg booket rom på Scandic Forum, hvor jeg faktisk bodde med Teater Manu i fjor vår i forbindelse med Sjalusi-turneen. Denne gangen fikk jeg mye finere utsikt, rommet var i 19. etasje og vendt mot vest, så universet holdt en fantastisk solnedgangskonsert for meg. Og jeg kunne spasere til startstreken.

Nye oppskrifter/matopplevelser:
★ Lørdag kveld var jeg på en indisk restaurant i Stavanger. Som alltid bestilte jeg daal makhni. Så langt kan jeg si at av alle daal makhni’ene jeg har spist, var denne den aller beste.
★ Smil, utgått på dato med nesten fire måneder. Det ble bare med den ene biten.
★ Glemte helt å nevne i forrige ukesoppsummering at jeg omsider fant de nye Cheez doodles i nærbutikken etter å ha hold utkikk etter dem helt siden forrige matnyheter. Forrige helg prøvde jeg den med italiensk vellagret ost, denne uken fransk dessertost. Den første var god og hadde en slags snert i seg, den andre smakte mer som en mild utgave av vanlig Cheez doodles.

Outfit:
★ Jeg var på kostymeprøve til en TV-innspilling senere i mai. Prøvde ut tre forskjellige kjoler, og stylisten kommenterte at jeg «kler alt». Blir spennende å se hvilken kjole jeg ender opp med å bli foreviget i.
★ Se bilde fra jakten i blomsterengen over.

TV-serie/Film:
★ Ble ferdig med sesong 7 av Doctor Who. Det var så trist. Sniff.
★ Begynte med Sherlock. Foreløpig bare sett et par episoder, men jeg digger den serien allerede!

Bok:
★ Leste ut Hva er det med Anna? av Rebecca James på under et døgn.
★ Nesten ferdig med Eggeplomme av Susanne Agerholm, som jeg begynte med på torsdag.
★ Leste en masteroppgave fra 1979 om kreativitet hos hørselshemmede barn. Veldig interessant.

Omgivelser:
★ Hang en del på Skriveloftet i Litteraturhuset. Jeg jobber litt bedre når jeg later som om jeg har et kontor og slipper å bli forstyrret av sola dagen lang.
★ Tog tur-retur Oslo-Stavanger.
★ Digg-digg-diiiiigg hotellrom.

Sang/Video/Bilde:
★ Verdens fineste reklame:

★ Maya Plisetskaya døde 2. mai, så jeg postet denne videoen der hun danser en kraftfull koreografi til Ravels Bolero på Fjesbok-siden min. Jeg ble en fan av henne etter at jeg så en dokumentar om henne og livet hennes.