[Uke 16, kortfattet]

0

Bragder:
★ Jobbet litt med oppgaven min og leverte til veileder. Merket at motivasjonen sank litt mot slutten av uken, men etter en deilig «fri»-helg er jeg innstilt for skriving!
★ Løp 6.4 km på Bygdøy ved solnedgang etter å ha utsatt å gjøre det på morgenkvisten («Oooorker ikke, for tidlig!») og dagtid («Oooorker ikke, for sulten og for varmt!») Kveldstid var helt perfekt, og Bygdøy et perfekt sted for løping.

Treningstid:
★ Sju timer, trettitre minutter og atten sekunder. Fire løpeøkter, tre styrkeøkter, en spasertur og halvannen danseklasse.

Opplevelser:
★ Var i to spennende møter med noen hyggelige folk og fikk et par oppdrag som skal gjennomføres i løpet av tiden fremover. Aj, aj! Stay tuned!
★ Ble såvidt sneiet i av en bil med en fører som husket på å følge med på andre biler, men ikke fotgjengere, til tross for at hin skulle kjøre tvers over et fortau og jeg befant meg midt foran bilen da hin tråkket på gassen.
★ Kommuniserte visuelt med to forskjellige Rema 1000-ansatte. Liker at det finnes folk som ikke blir «OMG, unnskyld!» når de skjønner at jeg ikke hørte dem, men som helt uanstrengt går over til å bruke mimikk og gester til å spørre om jeg vil ha pose og at «denne kjeksen er så sykt god!»

Kos:
★ Koste meg veldig med frihelg. Egentlig burde jeg ha brukt tiden fornuftig og jobbet med oppgaven, men jeg var rett og slett ikke motivert for det. Da er det bedre å bare la hodet koble av og starte på ny frisk etter veiledningen kommende mandag.

Innkjøp:
★ Bestilte (delvis planlagt, delvis impuls) en topp fra Amazon. Ikke en hvilken som helst topp, men en topp til en passende anledning kommende torsdag fordi noe kult kommer til å skje da. Aj, aj!
★ Etter å ha gått rundt med umake spiraler i ørene fordi spiraler av tre eller glass knekker så latterlig lett, gikk jeg til innkjøp av noen sølvøredobber fra Glitter: et par vanlige sølvringer med litt pynt på, et par feminist-øredobber (hell, yeah!) og tre par som ser ut som muffins og donuts.
★ Kjøpte tre garnnøster fordi en vakker dag skal jeg strikke et skikkelig fint skjerf. Regner med å bli ferdig om sånn cirka femten år hvis jeg strikker med samme glød som de siste 20 årene.
★ Kjøpte meg en casual blazer. Så jeg kan se hverdagslig pyntet ut ved behov. Den andre blazeren min er litt for elegant til hverdagen, nemlig.

Nye oppskrifter:
★ Var innom Steen & Strøm og fant ingefærkjeks hos Marks&Spencer, samt en deilig kirsebærmilkshake hos YoBerry.
★ Lagde linsetaco med hjemmelaget tacokrydder. Helt perfekt.

Outfit:
★ Klippet opp en T-skjorte (som jeg fikk fra Deaf West Theatre i fjor vår) i beste DIY-stil. Den ble litt trekkfull, men ganske kul og hip hop-aktig.

TV-serie/Film:
★ For det meste 3rd Rock from the Sun.
★ The Gymnast, lesbefilm som jeg hadde latt lyst til å se i en evighet.
★ Så også Don Jon, som handler om en sleik fyr som er pornoavhengig. Spilles av han som spiller søte vesle Tommy i 3rd Rock…, så det var litt forstyrrende, men han og filmen var skikkelig bra.
★ Fikk med meg noen episoder av Doctor Who. «The Angels Take Manhattan» fikk meg til å grine. Sniff…

Bok:
★ Faglitteratur, faglitteratur, faglitteratur, Vygotsky, Piaget och jag.
★ Leste ut Søndager med The Supremes av Edward Kelsey Moore i løpet av helgen. Skal man ha frihelg, skal man ha frihelg, og det var deilig å la seg oppsluke av skjønnlitteratur.

Omgivelser:
★ Den veldig solfylte leiligheten min. Det er deilig med sol, men ikke når jeg ikke kan se oppgaven min på dataskjermen for alt reflektert lys. Heldigvis har jeg semi-blendingsgardiner.
★ Proda.
★ Norges Døveforbund.
★ Bygdøy by sunset. Fantastisk.

Sang/Video/Bilde:
★ Dette bildet:

★ Denne videoen:

★ Denne musikken (scenen hvor denne musikken brukes, var magisk):

Sitat:

Raggedy Man… goodbye! – Amy Pond

Run… run, you clever boy… and remember. – Clara Oswin Oswald