[Trippel-dau]

10

Hva får du hvis du blander to halvsjuke jenter med ballonger og såpebobler? To veldig andpustne jenter og hundreogførtifire bilder. Stokkefot var en veldig flink modell i Frognerparken idag og temaoppgaven min er reddet! Nå trenger jeg bare å redigere bilder, men det tar vi på mandag siden jeg er herlig Mac- og Photoshop-fri.

På Vika ble kaffe, kakao og iste inntatt før jeg trampet på ballongene (og trolig skremte hjerteattakk på noen turister) og vi dro hjem til hver vårt. På veien tok jeg en pause på biblioteket og lånte Some Like It Hot, L.A. Confidential og The Killing Fields. Hadde ikke med lånekortet, så jeg måtte ut med en tier. Notat til meg selv: Lånekort i kortholderen er en god idé.

Spiste litt og daffet litt før jeg dro til Oslo S og toget til Sandvika med journaliststudenten min som skal skrive en portrettoppgave om moi. Hihi. Det vanlige plottet: Døv person som danser.

Dancet et par timer i Sandvika og var trippel-dau når vi endelig var ferdige. Er fremdeles sliten etter uken som var. Jeg har mer enn nok energi, men kroppen vil ikke følge med. Kjedelig!

Ikveld skal jeg snakke alvor med kroppen.

10 kommentarer til “[Trippel-dau]

 1. >Jeg håper du legger ut bildene! :)

  Og så tar jeg meg friheten til å stille et ørlite spørsmål:

  Er du døv?

 2. >Jeg venter fortsatt på svar, litt nervøs, ser jo at du skriver mye om musikk … *føler seg dum* … lalalala.

 3. >Å.
  Oi…
  Wow.
  Nå ble jeg fascinert!! Jeg har massevis av spørsmål som jeg gjerne skulle ha stilt, men jeg vet ikke om jeg tør…ehm, host.

 4. >Nei, jeg må vel bare leve i uvisshet… :p

  Men okei: Først av alt: Du danser jo, det har jeg fått med meg. Så: hvordan hører du musikken?

 5. >Å. Oi. Jeg er utrolig nysgjerrig. Hvis du vil svare på flere av mine fargesprakende spørsmål kan du legge meg til på MSN: binka krøllalfa elefantzonen dot com :) Hvis du vil.

Comments are closed.