[Tedrøm]

1

Du vet det er vår når du husker drømmene dine bedre, og nevnte drømmer er mer fargerike og surrealistiske enn vanlig. Forleden natt drømte jeg at jeg var på et kjøpesenter med Børgeking. Vi skulle på kafé, men først skulle herr Skråmestø inn i en butikk for å se på noe. Imens gikk jeg til kafeen for å sjekke hva slags utvalg av te de hadde. De hadde forskjellige løste, som de hadde puttet oppi ymse krukker, syltetøysglass og Norgesglass. Mens jeg snuste rundt etter en te jeg hadde lyst på, kom det en dame til meg. «Du må være forsiktig slik at ikke en te havner oppi en annen slik at det blander seg,» sa hun til meg, og for å vise hva hun mente med det, tok hun en skje, puttet den oppi en krukke med te, og et øyeblikk senere lå det en teskje teblader og blandet seg med tebladene oppi en annen krukke.

Det eneste jeg svarte til det hun gjorde, var å se skeptisk på henne mens jeg gjorde en mental facepalm. Like etterpå kom herr Skråmestø til kafeen og hjalp meg med å plukke ut de feilplasserte tebladene. Da våknet jeg.

Én kommentar til “[Tedrøm]

  1. sv: Kokosjuice kjøpte jeg på Helios i Trondheim, tror det selges i mange helsekostbutikker. Jeg vet ikke om jeg kommer til å kjøpe det igjen da, det var greit i smoothie men ikke noe jeg kommer til å bruke mye av. Bruker heller kokosolje :)

Comments are closed.