[Survival of the fittest]

4

Fra fredagsbilaget til Dagbladet 19. desember 2008:

Survival of the fittest
Skrevet av Ingrid, 01.12.2008

Etter 5 år som kronisk singel, kan jeg nå smøre hver eneste kvadratcentimeter av ryggen min med bodylotion selv. Er ikke det darwinisme, så vet ikke jeg.

Word.

Jeg digger Sterke Meninger. Hvorfor har Dagbladet tatt vekk linken fra menyen slik at man er nødt til å bokmerke siden for å finne tilbake uten bruk av Google?

4 kommentarer til “[Survival of the fittest]

  1. >Jeg har bokmerket siden, men hva med de stakkars uinnvidde som går glipp av alle de fantastiske meningene? De leser kanskje ikke papirutgaven av Dagbladet, og da er det ingen måte de kan oppdage Sterke Meninger på. Jeg synes Dagbladet burde gjøre linken mer tilgjengelig for disse menneskene.

  2. >Jeg vet, det er så irriterende. Med mindre man VET at Sterke meninger finnes, (jeg går på a-å-linken), så er det mange som går glipp av det.

Comments are closed.