Suhms gate

7


Et gammelt bilde som jeg fant da jeg drev og ryddet i den eksterne harddisken i natt. Jeg tok bildet i fjor vår, til en småoppgave i skolen. Oppgaven gikk ut på å forandre stemningen i et bilde ved hjelp av ulike effekter. Jeg la på vintage-filter i dette bildet for et nostalgisk følelse som passer til de fine gamle bygningene i Suhms gate.

Som dere sikkert har lagt merke til, har det vært ganske stille fra denne kanten de siste ukene. Jeg har mer eller mindre tatt meg ferie fra kameraet, for mot slutten av skoleåret begynte jeg å utvikle en liten aversjon mot fotografering. Så jeg fant ut at det var bedre å gjøre andre ting en stund. Foreløpig vet jeg ikke når ferien er over, men kanskje det kan skje når som helst nå som jeg nesten er ferdig med å rydde og fikse på den eksterne harddisken og Deviantart- og Flickr-kontoen min? La oss håpe det!

7 kommentarer til “Suhms gate

  1. >Stemningen ble fin den, vet ikke helt hva, men litt sånn eldre dokumentar følelse her, artig effekt. Greit å legge det på hylla når det stritter litt i mot, men håper du finner det fram igjen når tide er riktig.

  2. >Flott vintage følelse i dette bilde, som ett bilde i ett gammelt magasin.. flott.

    Og ferie er godt.

Comments are closed.