[Steg for steg]

2

Jeg er en utålmodig person når det gjelder resultater. Jeg vil se endringer med en gang, alt skal klaffe ved første forsøk. Men sånn er virkeligheten ikke, selv ikke her i bloggen min. Jeg har ikke internett hjemme, så jeg må foreta små endringer nå og da, når jeg har tid til å avse et par timer på å pusse og flikke.

I dag har jeg ryddet i stikkordene mine. Før kunne dere se en sky i sidemenyen med de mest brukte stikkordene. Pedantisk som jeg er, syntes jeg det så veldig rotete og uoversiktelig ut. Nå har jeg ordnet stikkordene etter hvilken kategori de hører hjemme i, slik at folk på forhånd vet om de kommer til å få se fotografier hvis de trykker på Konseptuell, eller blogginnlegger om de er nysgjerrig på Hverdagslig miks.

Det føles godt å se forskjellen, selv om det tar tid. I påskeferien skal jeg fortsette å rydde opp i de resterende 600 usorterte blogginnleggene. Først da vil min indre Monica Geller få ro i sjela.

2 kommentarer til “[Steg for steg]

  1. Hva var det mormor sa – tålmodighet er en dyd, men det er utålmodigheten som får ting gjort. Jeg er også ubegripelig i-farta med å få ferdig ting. Jeg liker å kalle det effektiv. Ulempen er at jeg må hvile så fælt etter at jeg har jobbet på.

    Jeg liker bloggen din! Første og beste blogg av danser. Gleder meg til å bli ferdig med denne skolen jeg også (kommentar på innlegg lenger oppe hvor du drømte det var siste skoledag), og komme meg videre. Og ikke minst til å jobbe med deg (og de andre også, selvfølgelig).
    – Ingrid S-

    1. Så sant, så sant! Jeg er nokså utålmodig etter å få ryddet ferdig i denne bloggen, men akk! ting tar tid når man ikke har internett hjemme. Det er også litt tiltak å bla gjennom den eksterne harddisken og bestemme seg for hvilke bilder man vil ha med seg videre og hvilke som skal få støve ned i fred (kill your darlings, yeah).
      Jeg ser frem til å jobbe med deg! Tror det kommer til å bli veldig bra :D

Comments are closed.