[Spill]

0

God og mett med hvitløksduftende ånd.

Grunnen til at det er rundt tre timer mellom forrige og dette innlegget skyldes at jeg omsider klarte å kjøre diagnostikk på maskinen. Det tok tre lange timer før jeg fikk vite at maskinen er i prima stand. Ja, ok. Batteriet er og blir dødt. Jeg vedder på at Roman kommer til å dunke hodet i tastaturet sitt et par ganger når han leser e-posten fra meg imorgen. Jobbing i kundeservice er stas.

Igår var jeg ute fra tidlig til sent. Dagen begynte med bankbesøk hvor bankmannen Tommy bestilte nytt kort til meg mens han nevnte at det er en ny produsent som skal lage kortene for Nordea nå og at de dermed vil tåle mer. Deretter stakk jeg innom KID og Mique for å kjøpe henholdsvis gardinstang og kortholder. Gardinstanga får jeg ikke satt opp før på fredag, så inntil da blir det gøyal morgenunderholdning for kontorrottene i bygningen over gata.

Noen timer ble brukt til fotografering i Frognerparken og Vestre gravlund. Veldig sliten og vondt i ryggen da jeg omsider trikket tilbake til sentrum for en kort pustepause før lyttetreningen. Lyttetreningen gikk superb og etterpå var jeg kjapt innom legen for å få henvisning til logoped etter å ha sagt «Snart skal jeg begynne hos logoped igjen» i over et år. Det får være måte på somling.

Nå må jeg bare finne en god logoped og sende papiret til personen. Forhåpentligvis før neste år.

På kvelden var det naturligvis dans. Nina var vikar og vi fikk kostymene til Goaskinviellja. Blå kjoler og sjal. Kjolene er liksom drakter med påsydd skjørt. Den nedre delen av drakten har en tendens til å være litt analfiksert. Ubehagelig.

Idag sjekket jeg ut Sats i Oslo Spektrum. Litt trangt, men ikke så trangt som Sats på Nationaltheater. Jeg brukte litt tid på å finne de riktige apparatene, men etter halvannen time var jeg ferdig med hele treningsopplegget. Jeg rakk til og med å trene litt med en kjendis. Jeg hopper over namedroppingen nå, men jeg kan gi dere et (vanskelig) hint: Han var med i Jakten på Monica.

Mamma har bakt boller! Kan noen lage melisglasur for meg?