[Som hund og katt]

4

Hvorfor er det slikt at en hund og en katt ikke skal gå overens, spesielt når hunden det dreier seg om er en bitteliten mini-vofse på knapt kiloen og katten er tungvekteren Zorro? Jeg har iallefall aldri sett Zorro løpe fortere enn da naboenes mini collie-valp kom hoppende og sprettende inn i hagen vår.

(Hvilken rase er det forresten hvis hunden er en mini-versjon av Lassie som er en langhåret collie? Mini collie?)

Jeg har et blåmerke på hver hånd. Pussig.

Idag ville jeg ha Earl Grey med melk til frokost. Earl Grey og jeg er også som hund og katt. Uansett hva jeg gjør, klarer jeg aldri å få teen like søt og god som den mamma pleide å lage til meg til frokost fra jeg var X år til jeg ble XX år. Jeg lager teen min på akkurat samme måte som mamma lagde den, men hver gang smaker den merkelig. «Merkelig» som i «råtten bismak».

Jeg har fått historiens verste tennisalbue. Jeg tror jeg må ha ligget skikkelig forkjært i løpet av natta. Det var iallefall i natt at jeg merket at det verket som besatt og at smertestrålene skjøt mot hånda og skulderen hvis jeg lå i feil stilling (les: favorittstillingen min).

4 kommentarer til “[Som hund og katt]

  1. >»Råtten bismak», er ikke beskrivelsen på Earl Grey-smaken da? Eller er det bare meg som heller aldri får den til å funke..?

  2. >Er ikke det Shetlands Sheepdog? Jeg tror det. Ikke hundre prosent sikker, men… :)

  3. >Mini-colliene er Shetland Sheepdog, eller sheltie som dei óg blir kalla :)
    Lurer på kva Cleo ville gjort viss det kom ein hund springande. Ho har jo aldri sett ein hund før. *ler*

  4. >Britt M.: Man må visst være litt britisk for å få til det ordentlig. Mamma har et fornavn som er typisk engelsk, så det er nok derfor hun klarer å lage skikkelig Earl Grey-te ;)

    Ingeborg og Kristin: Ja, dere har rett! :D Jeg tror nok Cleo ville blitt litt skremt om en hund kom springende. Men hvis hunden bare lå og sløvet, hadde han vel blitt brukt som klatrestativ ;)

Comments are closed.