Softly, as I leave you

4


Softly, I will leave you softly
For my heart would break
If you should wake
And see me go
So I leave you softly…

Jeg ble så inspirert av koreografien Softly, as I leave you (Paul Lightfoot & Sol León) at jeg måtte finne denne sangen og gjenskape mitt indre bilde. Denne sangen er blitt sunget av kjente personligheter som Frank Sinatra, Elvis Presley og Doris Day, men den versjonen jeg fikk tak, bestod av den fløyelsmyke stemmen til Bobby Darin.

Modellene er Petter og meg. Jeg la på vintage-look på begge bildene og det øverste bildet ble satt i Screen-mode med veldig lav gjennomsiktighet for å få dobbeleksponering-effekten. Begge bildene ble gjort ufokuserte for å gi et «soft» resultat.

4 kommentarer til “Softly, as I leave you

  1. >Kult bilde, flott gjennomført, liker hvordan vinduskarmen bryter opp bildet av Petter. Bra gjort.

Comments are closed.