[Slipping through my fingers]

2

Jeg er maks døgnvill for tiden. Idag er imorgen igår, liksom. I tillegg føler jeg meg litt uvel og sliten. Umotivert. Har ikke lyst til å gjøre annet enn å danse og lese. Igår kveld vurderte jeg til og med å slutte på skolen. Jeg har egentlig fremdeles litt lyst til å kutte ut foto og bare satse på dans, men det går ikke an å komme inn på Bårdar eller noen andre danseskoler halvveis i skoleåret. Blæblæblæ. Men det er «bare» åtte måneder igjen til juni, såpass burde jeg klare å holde ut. Og jeg skal på en lang vinterferie til Australia om ikke så veldig lenge. Det gir meg sikkert ekstra piff. Sol, sommerliv og annet miljø hjelper alltid.

Jeg har hverken danset eller trent på nesten to uker. Det har nok noe av skylda for at jeg føler meg utilpass hele tiden. Kan seriøst ikke leve uten dansen! På fredag skal jeg fjerne stingene, og på lørdag er det rett på yoga! Kanskje med litt styrke før timen. Blås i om arrene vil strekke seg og bli stygge. Jeg vedder lett et par tusen på at jeg kommer til å føle meg mye bedre etter trimmen.

Siden jeg har trenings- og danseforbud inntil videre, benytter jeg meg av muligheten til å jobbe litt med langtidsprosjektet mitt. Fotograferte flamenco-klassen på mandag og ikveld var jeg i Sivs jazz-klasse og fotograferte. Fikk mange flotte bilder! Etterpå fortalte jeg litt om Lois Greenfield og langtidsprosjektet mitt. Om et par uker fotograferer jeg kanskje generalprøven hos KHIO!

Når det gjelder de fem portrettene vi skal levere om litt over en uke, så må jeg starte på nytt da det viste seg at noen hadde glemt å nevne at bildene skal ha en rød tråd. Tusen takk, liksom. Istedet for fem enestående portretter, må jeg levere noe som ikke er halvparten så godt (føler jeg). Jeg har i allefall funnet ut hva den røde tråden skal være, så på fredag skal jeg leke med lysutstyret.

Må også ta de kjipe eksteriørbildene på nytt. Enten er det for mørkt ute eller det er for lyst eller det er for lite blitz eller for mye blitz… Gleder meg til denne temaoppgaven er ferdig. Neste temaoppgave blir mye bedre. Portrett 2. Håper oppgaven blir mer entydig da. Samt har mer fri bruk av kreativitet.

2 kommentarer til “[Slipping through my fingers]

Comments are closed.