[Skole til høst]

6

Jeg har ved et par anledninger nevnt at jeg har søkt på noen skoler og at jeg håper at jeg kan kalle meg student igjen til høst. De fleste har gått ut fra at jeg har søkt danselinja på diverse skoler. «Selvfølgelig søker du dans! Jeg er helt sikker på det!»

Overraskelse


Jeg har ikke søkt en eneste danseskole.

Derimot har jeg søkt på tre forskjellige skoler som har fotolinje og jeg har vært på opptaksprøve/-intervju på to av disse. Idag morges fikk jeg et inntaksbrev etter et vellykket opptaksintervju forrige uke. Til høst begynner jeg på fotolinja på Norges Kreative Fagskole.

Jeg gleder meg som pokker!

6 kommentarer til “[Skole til høst]

  1. >Grattis! Så morro! :D
    Så flink som du er å ta bileter så passar du flott inn der.

  2. >Jo, men det trenger jeg ikke bekymre meg for. NAV dekker skole og sånt for meg ;)

  3. >Så gøy! NKF skal være en kjempebra skole, og foto er gøy! :D

    Gratulerer så masse med skoleplass!

Comments are closed.