[Teaser for «Sjalusi» og bloggkonkurranse]

3

Teater Manu har laget en teaser til Sjalusi!

Det er bare tre uker igjen til premieren, men arbeidet med stykket går fremover og ganske mye er på plass. Vi gleder oss veldig til å kunne vise frem resultatet av mye kaffe, svette og latter! Det blir også morsomt å få reise Norge rundt igjen, samt ta en liten svipptur innom L.A. og Alicante med gjengen.

Vi spiller følgende datoer og steder i Norge:
14. mars, Kristiansand, Kilden Kulturhus
18. mars, Stavanger, Rogaland Teater
19. mars, Stavanger, Rogaland Teater
21. mars, Bergen, Cornerteatret
22. mars, Bergen, Cornerteatret
23. mars, Molde, Teatret Vårt
25. mars, Steinkjer, Dampsaga Kulturhus
27. mars, Namsos, Kulturhuset i Namsos
1. april, Trondheim, Olavshallen
3. april, Larvik, Bølgen Kulturhus
4. april, Ål, Ål Kulturhus
20. mai, Oslo, Teater Manu
22. mai, Oslo, Teater Manu
23. mai, Oslo, Teater Manu
24. mai, Oslo, Teater Manu

Jeg var så heldig at jeg fikk to billetter til forestillingen av Teater Manu, og i den anledning har jeg lyst til å sette i gang en liten bloggkonkurranse der en heldig vinner kan ta med seg en like heldig venn på en valgfri forestilling av Sjalusi! Stykket passer for både tegnspråkbrukere og ikke-tegnspråkbrukere, for selv om scenespråket er tegnspråk, blir hele forestillingen tolket av den fantastiske stemmeskuespilleren Kjersti Fjeldstad. Hvis du aldri har sett tegnspråkteater før, er dette en flott mulighet til å sjekke ut noe nytt og spennende!

For å delta i konkurransen om to fribilletter til Sjalusi:
Legg igjen kommentar her der du forteller om din beste teateropplevelse, samt hvilken dato du ønsker å se forestillingen.
Hvis du har din egen blogg, fortell andre om konkurransen og link til dette innlegget.
Hvis du ikke har egen blogg, kan du dele dette innlegget på Fjesbok eller Twitter.

Husk å skrive det i kommentaren om du har delt innlegget, for da får du dobbel sjanse til å bli trukket ut!

Konkurransen varer til søndag 2. mars og vinneren vil bli trukket ved hjelp av en god, gammeldags løsning: Papirlapper i en boks.

Teater Manu har ikke ansvar for denne konkurransen. Hvis du har spørsmål vedrørende denne konkurransen, kontakt meg på dance_kirste at gmail :)

3 kommentarer til “[Teaser for «Sjalusi» og bloggkonkurranse]

  1. Min aller beste teateropplevelse var når jeg sto på scenen selv for en av de første ganger. Det var under en oppsetning av Roald Dahls «Heksene», som ble satt opp av amatørteatergruppa der jeg bodde. Husker det som et sinnsykt kick, og det var utrolig morsomt å stå på scenen og bare føle energien fra publikum :)

    20 mai syns jeg høres fint ut :)

  2. Min beste teateropplevelse.. Det er vanskelig å si. Jeg elsker teater, mest erfaring fra publikum selv om det har vært utrolig gøy å være med de gangene jeg har det. Det står mellom tre opplevelser, alle opplevd på Det Norske Teatret. Evig ung var hysterisk morsomt, fra start til slutt. Stort og stygt var et utrolig bra stykke! Men jeg tror jeg må velge Rabinowits som beste opplevelse. Et fantastisk stykke om en tragisk hendelse. 2. verdenskrig på en så nær måte, samtidig så fjern.

    Gleder meg til å se Sjalusi enten jeg vinner billetter eller ei. Skal bli gøy å se teater på TS :) jeg kommer en av Oslo-dagene

Comments are closed.