[Silent music starts to play]

0

Skal si dette ble en veldig daff helg. Sov til klokka to og har daffet hele dag. Så ferdig Sunset Boulevard (å, drama!) og Princess Mononoke og leste det nyeste M-bladet. Var i butikken en tur, så da fikk jeg litt frisk luft i løpet av dagen.

Etter at jeg var hos mamma igår, brukte jeg halvannen time på å komme meg fra Lommedalen til Aker Sykehus. Ble værende der i et par timer og hadde det hyggelig med folk fra Jafnadhr før vi dro til sentrum.

På Naken var det lite liv når vi kom, men det tok seg opp etter midnatt og varte frem til lysene kom på. Mange bekjente ute igår. På hjemveien fikk jeg selskap og varm nattmat. Veldig hyggelig å få følge frem til porten. Vi «fant» en temmelig full og tissetrengt kar utenfor porten. «Gå vekk! Jeg får ikke til det når dere står der!» Haha.

Imorgen skal jeg til frisøren og KLIPPE håret for første gang siden… 20 mai 2006. Forrige gang jeg klippet håret var i august ifjor. Og sånn ble det når jeg svingte saksa på egen hånd. Denne gangen skal jeg farge håret og klippe opp litt. Skråklipp foran. Gleder meg til å la Lars-engelen fikse håret mitt, wheee!

Må også innom vaksinasjonskontoret og bestille time(r) til vaksine(r) før Brasil-turen. Wheee! Og så er det moderne med Karianne på kvelden! Wheee! Og sesong 4 av L Word starter. Wheee!

Wheee!

Leggetid.