[Seks umulige ting]

2

Alice laughed. «There’s no use trying,» she said. «One can’t believe impossible things.»
«I dare say you haven’t had much practice,» said the queen. «When I was your age, I always did it for half an hour a day. Why, sometimes I’ve believed as many as six impossible things before breakfast.»
Alice in Wonderland.

Dette er listen over seks umulige ting jeg tror på:
★ Verdensfred. I løpet av de siste 3400 årene har vi hatt fullstendig fred i bare 268 år, 8% av hele menneskehetens nedtegnet historie.
★ Et rasjonelt, sekulært, demokratisk, globalt samfunn basert på humanistiske og grønne verdier, respekt for alt liv, toleranse og vitenskap.
★ At stamcelleforskning skal føre til vitenskapelige mirakler.
★ Sigarettens utryddelse.
★ Utenomjordisk liv.
★ En gal mann i en blå telefonboks.

2 kommentarer til “[Seks umulige ting]

  1. Akkurat nå vet jeg ikke nøyaktig hvilke umulige ting jeg tror på (både før, under og etter frokost), men jeg er åpen for at det sikkert er en hel masse umuligheter som egentlig er mulige. Og jeg vil veldig gjerne at den gale mannen i den blå telefonboksen skal ta meg med på eventyr (ideelt sett skulle han riktignok hentet meg for noen år siden i og med at jeg foretrekker 10th. Doctor, men ja) ;)

    1. Teknisk sett så kan det jo faktisk hende at den tiende doktoren dukker opp, for han kan jo befinne seg på samme tidslinje som 11 og 12, bare ikke på samme sted. Timey-wimey, vet du!

Comments are closed.