[Sekretær søkes]

2

Sekretær søkes til travel og smådistré fotograf. Du bør være blid, strukturert og serviceinnstilt. Det er en fordel om du heter Maggie Gyllenhaal, men det er ingen krav. Bill.mrk. Secretary.

Nå er det på høy tid å finne senga. Jeg har faktisk rukket å gjøre en hel del den siste timen, men jeg føler at det ikke er gjort nok. Med tanke på at det jeg synes burde ha stått på «ferdig»-lista inkluderer fotografering til rådgivingskontorets julekort, så sier det seg selv at det er litt vanskelig å få gjennomført det en halv time før midnatt.

Jeg har ihvertfall rukket å sende mail til helsesøster med bekreftelse om at jeg kan stille opp med kamera (og lysutstyr! Notat til meg selv: Reservér lysutstyr imorgen!) på mandag og onsdag om en uke, og jeg har funnet stockbilder (finnes det et godt norsk ord for «stockphoto»?) som kan brukes til julekortet. Jeg ser så tydelig for meg hvordan julekortet skal være og jeg kan nesten ikke vente med å få vist frem det!

Oversikt over ledig tid er herved også sendt over til modellen jeg skal bruke til den ene moteserien min. Forhåpentligvis kan bildene tas i løpet av neste uke, så kan den andre moteserien komme i boks uken etter.

På lørdag skal jeg fotografere folk på en åpningsfest. Jeg vil veldig, veldig gjerne ha en blitzkabel til anledningen, men jeg mangler 799,- og foreløpig er det ingen som har en blitzkabel til låns.

Jejeje. Sove nå.

2 kommentarer til “[Sekretær søkes]

  1. >Ja, og det var den «billigste» jeg fant (Nikon blitzkabel hos FotoVideo) :/ Tror jeg venter med å skaffe blitzkabel til jeg drar til Australia, ting er billigere der.

Comments are closed.