[Fotoblogg på nett]

5

Igår hadde vi en skikkelig morsom dag på skolen. Det var undervisning i Hollywood-belysning og det falt mange gullkorn fra de andre i klassen. I tillegg stilte Even opp som modell for oss og klovnet skikkelig mens folk knipset i vei. Noen bilder. På slutten av dagen fikk vi fri en time før tiden, for etter matpausen klarte heisen som læreren vår stod i, å sette seg fast. Ups. Men litt fnis også.

Jeg snylter fremdeles på naboens nett. For et par dager siden bestilte jeg mobilt bredbånd fra Netcom og idag fikk jeg USB-dingsen i posten. Som den flinke piken jeg er, fulgte jeg bruksanvisningen til punkt og prikke. Men jeg kom meg ikke på nett? Er det noen andre som har erfaring med Connect Fritid fra Netcom?

Nå skal jeg koble av litt mens jeg prøver å få halsen min til å bli frisk igjen så jeg kanskje kan være med på moderne om halvannen time. Vil danse!

5 kommentarer til “[Fotoblogg på nett]

  1. >Janne: Hehe, men det er litt upraktisk til tider for jeg har best dekning på kjøkkenet og det er ikke alltid jeg har lyst til å sitte på en hard trestol når jeg surfer ;) Forferdelig ustabilt nett er det også :p

    ~ Serendipity ~: Det var veldig bevisst at linken skal ha photo i seg mens overskriften har foto :) (Jeg klarte riktignok å skrive foto i linken, men det er rettet på nå)

  2. >Det mobile bredbåndet fungerer kun på pc, og ikke på mac. Så hvis du har mac kan det være derfor.. :)

Comments are closed.