[Søkeord og spørretime]

1

Søkeord til dagboka mi mellom 1. september og idag:

  • Høreapparat som smykke De fleste høreapparater har enten hudfarget eller brun plast med gjennomsiktig ørepropp. Men du kan faktisk få spesiallaget høreapparat. Ørepropp i en eller flere farger, med glitter, diamanter eller «piercing»… Bare fantasien setter grenser. Men husk: less is more.
  • Kvinnekveld Intense Den siste kvinnekvelden var på Månefisken fredag 26. september. Ryktene sier at det var en bra fest. Selv valgte jeg å bli hjemme for å se fire morsomme karer konkurrere om å være døve.
  • Første date hjemmemiddag Å lage middag til daten din er en flott idé, men det anbefales ikke på første date. Tenk om du finner ut at kjemien ikke er så bra likevel og du vil bli kvitt vedkommende fortest mulig? På en restaurant kan du i alle fall feike en «mormor falt ned trappa»-situasjon og stikke.
  • nikon kamera foto homo skeiv Et homofilt kamera er rosa med glitter, stæsj og automatisk retusjering. Det aller nyeste er «trutmunn»-funksjonen som gjør at kameraet tar bilde hvis du lager trutmunn.

Jeg synes det er på tide med en liten spørretime, så jeg hermer etter Frøken Makeløs: Hvis det er noe du lurer på om meg, mitt eller verden, så fyr løs og jeg svarer etter beste evner i et eget innlegg!

PS:

Én kommentar til “[Søkeord og spørretime]

Comments are closed.