[Ithil Models]

2

Jeg har laget mitt eget modellbyrå! Et bittelite et på fjesboka. Vi skal nemlig levere fem forskjellige portretter 20. oktober og jeg sliter litt med å finne modeller. Derfor fant jeg ut at jeg kan gjøre et forsøk på dette med å nå ut til venners venners venners venner… Hvis du liker å leke deg foran kamera, kan du gå til fjesboka og melde deg inn i Ithil Models!

Det var altså dagens reklame.

Av en eller annen grunn ble det ikke noe IKEA-tur eller middag med kusine på fredag. Men jeg hadde flaks: Serena-Stine var tilfeldigvis i byen og hun hadde altfor mange timer å slå ihjel før hun skulle videre. Så da fikk jeg laget ordentlig fredagsmiddag likevel! Det er liksom ikke så morsomt å lage middag når det bare er én som skal spise opp maten. Selvskryt er ikke helt det samme som komplimenter fra en delvis objektiv forsøkskanin.

Burgerne ble veldig gode. Ikke helt gjennomstekte, men gode. Jeg hadde i hakket løk selv om det ikke stod i oppskriften, for løk gjør mat så mye bedre! Løkbitene var litt store, så jeg har funnet ut at jeg skal ønske meg en liten food processor til jul.

Når du ønsker deg slike nyttige saker, må du nesten innse at du er blitt litt voksen. Ik! Men jeg synes det er ganske morsomt å lage mat, spesielt å spise maten jeg selv har laget. Nå er det ihvertfall ingen tvil om at jeg slekter på farmor, som var husmorlærerinne på midten av forrige århundre.

2 kommentarer til “[Ithil Models]

  1. >Jeg skulle gjerne vært modell (og snikt meg til å tatt bilder også), men jeg har på følelsen av at det blir en smule langt å dra. :s Hvis jeg likevel skullle finne på å være i Oslo 20. oktober så kan jeg jo slenge innom :)

    Jeg ønsket meg ildfast form til jul i fjor. Vi får vel bare innse det. Når man bikker 20 er man godt på vei til å bli voksen.

  2. >Vi skal levere 20. oktober, så jeg trenger modellene mine innen 15. ;) Men kanskje en annen gang! :D

    Ildfast form er bra. Har du prøvd å lage italiensk grateng noen gang?

Comments are closed.