[Queer på toalett]

8

Jeg heter Anne-Line og jeg bryr meg ikke om hva slags skilt det er på toalettdøra. En av de fine tingene med å være skeiv/queer/uheteronormativ, er at du slipper å stå i kø med sprengfull blære. Hvis det er kø på dametoalettet og blære mi truer med å begå seppuku for å bli kvitt presset fra Niagarafossen, så går jeg selvfølgelig inn på rommet på den andre siden av gangen. Hvorfor ikke?

Et toalett er et toalett. Det eneste vi gjør på et toalett er å tisse, bæsje, vaske hender og eventuelt friske opp sminken om du bruker den slags. Hvorfor skal jeg være nødt til å gå til døra med «Dame»-skiltet bare fordi jeg har to sett av X-kromosomet og pupper?

Jeg vekker kanskje ikke så mye oppmerksomhet når jeg befinner meg inne i herrenes rom, jeg har et ganske androgynt utseende når jeg har på meg vanlige klær. Det ville kanskje blitt mer blest om en person med kurver, lange prinsesselokker, kjole og høye hæler kom inn på herredassen. Poenget er at hvis du holder på å tisse på deg og det er kø fra damedoen til evigheten, så er det bedre å gi pokker i kjønn enn å pådra seg sprengt blære.

På den andre siden er det egentlig bra at vi fremdeles praktiserer dette med kjønnsdelt toalett, for på et unisex-toalett ville det vært en eviglang kø av tisstrengte damer til båsene mens urinalene gaper ledig mot oss og får oss til å forbanne evolusjonen for å ikke være rask nok med å gi oss evnen til å tisse stående.

8 kommentarer til “[Queer på toalett]

 1. >Haha, du er så søt :P Jeg bruker også "guttedoen" hvis jeg kan/må, og skjønner godt hva du mener =)

 2. >Nå er det jo slik at vi kvinner slipper å vasse i urin og lukten av mannlig svette når vi er på toalettet da. Så "yay for kjønnsdelt toalett", sier nå jeg ;)

 3. >De er faktisk mye flinkere til sånn i Sverige (altså at jentene låner guttedoen). Var nødt til det selv et par ganger også, men slutta da jeg fant ut at guttedoen på det faste utestedet vårt ikke hadde lås. Det var bare sånn passe gøy. Jeg vil heller ha en full jente ramlende inn enn en gutt. Faktisk.

 4. >Hurra! Jeg bruker ofte guttedassen hvis det er fullt på jentedoen, eneste negative er de ekle urinalene, og den overdøvende lukten av urin.

  Er jeg ute går jeg ofte i skogen også, jeg er ikke så nøye på det :p

 5. >Anonym:
  1) De fleste herretoalettene har urinaler som er stilt slik at guttene står med ryggen til døra. Men uansett tviler jeg sterkt på at det finnes noen gutter som har så stort utstyr (bredere enn hoftene, lengre enn til der buksen slutter under bekkenet, tvilsomt!) at det er umulig å overse det.

  2) Jeg sitter ikke akkurat og tisser oppi urinalet. Jeg foretrekker å gå inn i et bås og tisse der. Alene.

Comments are closed.