Portrett av en danser – Bill Hastings

3

Bill Hastings begynte å danse da han var i 20-årene. Idag er han 62 år ung og fremdeles har han en stor lidenskap for dansen, og han reiser verden rundt for å undervise. Han er ofte gjestlærer på skolen min, Bårdar Akademi, og de siste to månedene har han undervist klassen min i moderne og vi har lært utrolig mye fra ham; å puste, danse og leve. Han er en veldig morsom og karismatisk person som utstråler ungdommelighet og livsglede, så jeg spurte ham om jeg kunne ta et bilde av ham.

Dette blir dermed mitt første bilde i serien; «Portrett av en danser». Serien vil bestå av nære ansiktsportretter av dansere, for å bryte litt med typiske danserportretter der danseren står i en eller annen ballettstilling, for å vise betrakteren en annen side av danseren. Dette er også mitt første bilde her på phoggen på nesten et halvt år. Hurra for å tørke støvet av kameraet ;) Jeg har hverken hatt tid eller lyst til å fotografere etter at jeg ble ferdig på NKF, livet mitt har bare bestått av dans, dans og atter dans, og jeg er glad for å kunne fortelle at jeg stortrives med å være tilbake i svett treningstøy og jobbe knallhardt hver eneste dag for å kunne løfte beinet et par millimeter høyere enn forrige dag. Hver eneste dag tenker jeg at livet er fantastisk.

3 kommentarer til “Portrett av en danser – Bill Hastings

Comments are closed.