[Pilleknaskende bokorm]

4

Jeg har snart en hel liter ferskpresset blodappelsinjuice i magen min. Det er godt og selv om jeg trolig kommer til å få litt sur mage, så kan det hende jeg får skyllet ut noe av ulumskheten som herjer i meg for tiden. Jeg er småforkjølet (IGJEN), vårslapp og i tillegg dopet på allergimedisin.

Jeg fatter ikke at det er så mulig å bli så sløv av én liten pille daglig. Men det er vel fordi kroppen min er så vant til å være pillefri til vanlig. Når man vanligvis tar maksimum én smertestillende tablett i året, så er det ikke så mye som skal til for å slå ut meg.

Antakelig.

Nesten onsdag skal jeg til en homeopat. Kanskje hun klarer å fikse meg?

Bokklubben startet lagersalg idag. Billige bøker er som gulrot for meg, men denne gangen klarte jeg meg med akkurat tre bøker, selv om jeg godt kunne ha tenkt meg Den Store Norske Diktboken og Annabels kjøkken (sistnevnte bare for den søte kokken på forsiden, ikke fordi jeg har ambisjoner om å bli kjøkkenmester). Jeg kom ut med hundre kroner mindre og Rosa Prosa, Black House og Lillelord i sekken. O’ glede.

Jeg rakk også en kort visning i nærheten av Sandaker. Stort rom, adskilt kjøkken og bad (hallelujah!), fin gammel bygning og tre gutter. Jeg krysser fingrene for at jeg får positivt svar. Jeg vil flytte, vil flytte, vil flytte.

Leggetid? Leggetid.

4 kommentarer til “[Pilleknaskende bokorm]

  1. >Jeg har hørt mye om disse sakene, så jeg får vel se til å sjekke ut dem snart :) Takk, takk! :)

  2. >jeg tror jeg så deg på backstreet boys konserten. det var veldig rart, men jeg var nesten helt sikker. faktisk så sikker at jeg vurderte å si hei til deg, men så tordte jeg ikke fordi jeg var litt redd for at jeg kanskje tok feil. men jeg snudde meg og så på deg mange ganger, så det kan være du merka det.. hvis det var deg da. hehe!

  3. >Så det var faktisk deg! Jeg syntes også det var noe kjent med jenta foran meg («Er det hun Heidi, eller…?»), men jeg var ikke helt sikker for jeg husket deg med veldig lyst hår, ikke som brunette ;)
    Men hei-hei, nå vet du at jeg finnes på ordentlig, hihi ^^ Håper du hadde det gøy under konserten :)

Comments are closed.