[Om mat og motivasjon]

0

Hei.

I skrivende stund sitter jeg og presser ut noen ord fra ordforrådet mitt for å komme ordentlig i gang med et nytt dagbokinnlegg. Jeg er smertelig klar over at jeg har forsømt dagboka mi kraftig i det siste. Det er like før jeg blir meldt til Bloggnemda for omsorgssvikt. Det er ikke det at jeg har mistet interessen for å holde en dagbok, det er mer det at jeg har en slags skrivesperre. Det at hverdagen min er forferdelig uspennende, bidrar også til at jeg ikke gidder ramse opp hva jeg har gjort.

Eller… Hverdagen min er ikke direkte uspennende, synes jeg selv. Men du, kjære leser, ville kanskje blitt lei av å høre om skole, trening og dans hver dag? Og mat. Det er stort sett det som foregår her for tiden. På skolen har vi begynt på et nytt tema: interiør. Av en eller annen grunn skal vi også levere fem forskjellige portretter på denne temaoppgaven, og hittil er det ingen av oss annenårsstudentene som ser sammenhengen mellom interiør/eksteriør (Pokker så vanskelig det er å stave «eksteriør»! Jeg måtte ha fem forsøk!) og portrett. Det er sikkert noe logisk i det.

På Bårdar og SATS går det bedre og bedre. Jeg merker at kroppen min holder på å bygge seg opp, kondisen er fabelaktig og jeg er mykere etter å ha lekt seigdame et par ganger i uken. På lørdag skal jeg være kringle på yogaen, og det blir siste treningsøkt på minst ti dager. Ik! Bårdar har nemlig høstferie neste uke, og jeg fant ut at det ville vært en god idé å bruke høstferien på å kvitte meg med noen få føflekker. Legen min syntes ikke sju stykker var få, men jeg fikk overtalt henne. Tjohei, det blir gøy.

Nå skal jeg skrive litt om mat: Det har ikke blitt mye mateksperimentering siden chili sin carne-gryta for et par uker siden, men etter IKEA-turen idag tenkte jeg å kanskje lage cheeseburger. Fra bunnen av altså. Ellers har jeg oppdaget at cornflakes (av det fiberrike slaget) med rosiner, banan og Biola med jordbærsmak er fantastisk godt! Det smaker mye bedre enn vassent cornflakes med melk og sukker, og at det er temmelig sunt i tillegg, er bare et bonus.
(Har jeg nevnt at jeg digger følgende sitat: «Jeg er ikke spiseforstyrret. Ingen forstyrrer meg når jeg spiser.» Brit Elisabeth Hagensli i rollen som en overvektig kunstløputøver i et eller annet show for ti år siden eller deromkring)

Helt til sist: Slå på kopekassen i kveld! TV2! Senkveld med Thomas og Harald! Gå ikke glipp av ukens duell der Thomas og Harald konkurrerer med Ylvis-brødrene om hvem som er best på å være døv! Jeg har skyhøye forventninger. Det kan intet annet enn å bli hysterisk festlig.