[Notat om luksus]

2

Vridd kne.
Vond rygg.
Blåmerke på underarmen.
Støl i lår og legger.
Overtrøtt til tusen.

Klokka sju stod jeg opp. Klokka ni begynte jeg å bære ut esker. Klokka ti var siste eske og siste hylle ute. Klokka ett var siste eske og siste bokhylle inne. Og nå, tretten og en halv time senere, er jeg ferdig. På flere måter. Jeg sitter i (den nye, brede) senga mi og nyter et par brødskiver med smør. Brødskiver med bare smør er ikke så stas, men jeg sitter i senga og spiser samtidig som jeg surfer på nettet. Dét er luksus, og jeg har fortjent det.

Hva kan jeg si om det nye rommet mitt?
Hva med «jeg elsker det vanvittig mye»?
Ja. Det duger absolutt.

Bilder kommer når jeg har fått tak i kommode til å ha klærne mine i, samt hengt opp gardinene mine.

Men først; god natt.

2 kommentarer til “[Notat om luksus]

Comments are closed.