[New York, New York]

1
Start spreading the news
I’m leaving today
I want to be a part of it, New York, New York

Jau. Foto-Linn som går på NISS uttalte følgende da hun fikk vite om vår studietur: «Elevene på Oslo Fotokunstskole drar til Kina i fem uker, dere drar til New York i en uke, og vi drar til København i tre dager. Med danskebåten.» Hånda opp, alle som absolutt ikke er misunnelig.

Kofferten er ikke ferdig pakket, men jeg hopper på flybussen om tre timer, så det funker nok. Gårsdagen tilbrakte jeg henholdsvis i senga, i godstolen og på Naken. Aller, aller siste kveld på Naken = gratis drikke til alle ansatte. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; den gjengen kan feste.

Apropos fest, man var hos frøken Hallan på lørdag med et knippe fine folk og etterpå var det brakfest på Naken. Jeg hadde på meg skjørt og var superfemi, haha. Ingen av de som vanker på Naken har sett meg i skjørt før. Kveldens overraskelse.

Guri. Akkurat nå er blodsukkeret mitt skikkelig lavt, tror jeg. Har en syk trang til å tylle i meg melk enda jeg ikke liker å drikke melk. Det er så merkelig med slike trang. Nesten som å være gravid, antar jeg. Uff.

På tide å bli ferdig med frokosten og komme i gang med koffertpakkingen!

Én kommentar til “[New York, New York]

Comments are closed.