[Mission: Incomplete]

1

For en måned siden postet jeg mine mål for de neste 30 dagene. Sånn gikk det:

 • Bli ferdig med puslespillet jeg har holdt på med siden slutten av desember:
  Check! Ble ferdig med dette tidlig i februar, takket være Ingrid og Mille.
 • Venne meg av med å pirke på fingrene:
  Jobber fortsatt med saken. Hadde et par tilbakefall, men jeg anser det som fremskritt så lenge fingrene mine ikke har åpne kjøttsår. Må bare finne tilbake til rutinen med stell av neglene.
 • Kanskje starte med en ny 30-dagersliste? Og/eller avslutte den andre listen:
  Tenker fortsatt på saken, a.k.a. prokrastinerer.
 • Lage masse god mat når benkeplatene er på plass i kjøkkenet:
  Benkeplatene er fortsatt ikke på plass. Jeg gjentar: ikke på plass. Så mitt «kreative ovnsretter»-eventyr fortsetter til uke 12. Meh.
 • Delta på minst tre danseklasser hos Proda ukentlig:
  Plutselig fikk jeg masse jobb (tegnspråklærervikar, statist, korrekturleser og språkvasker), så da ble det mer jobbing enn Proda-dansing. Men i det minste betyr det at jeg får en liten formue inn på konto i mars. Og jeg fikk i hvert fall danset litt hos Subsdans og Soul Sessions.
 • Løptrening og trene med kettlebells minst to ganger ukentlig:
  Se forrige punkt. Frilansjobbing ble plutselig nesten fulltidsjobbing, og det kom litt i veien for trening. I tillegg viste det seg at ryggen min ikke var like begeistret for kettlebells som meg, så det måtte jeg bare gi opp til fordel for et annet treningsprogram.

1 av 6 punkter var jo ikke så verst.

Én kommentar til “[Mission: Incomplete]

 1. Men stort sett har du jo nådd de målene du har satt deg opp gjennom årene. Det kan du være veldig fornøyd med, vi andre beundrer det, for egentlig kræsjer alle planer ved første møte med virkeligheten! (For de fleste av oss i hvert fall, og det er mange milliarder)
  Pap

Comments are closed.