[Mørkredd nattvakt]

0

Robb, Åsmund og jeg var vakt her fra klokka ett til fem. Onkel Arnstein var også vakt, men han skal jobbe til klokka sju, stakkars. Det var egentlig ikke så mye å gjøre, bare titte på scenen iblant og sjekke at ingen lusket rundt. Tiden ble fordrevet med gitarspilling (tipper Åsmund er lei av Lisa og skolen nå, hihi), prating og filmtitting (Hot Chick).

Dette stedet er veldig fint og koselig, men jeg kan ikke noe for at jeg blir litt nervøs når jeg tusler rundt i den gamle bygningen i halvmørke. Spesielt ikke med tanke på at rektoren nevnte at en tidligere rektor går igjen. Jeg tør ikke se i speilet i tilfelle jeg plutselig ser en gammel dame bak meg.

Jeg burde kanskje kutte ned på skrekkfilmtittingen?

Heldigvis er det et snilt spøkelse som for det meste oppholder seg i tredje etasje i hovedbygningen og som bare dukker opp når det er fare på ferde.

Leggetid for små og store. Imorgen kommer det flere bilder herfra.