["Dette stedet trenger litt glitter og fjas!"]

0

Før jeg sovnet lå jeg og tenkte på flere ting jeg skulle skrive her, men nå har jeg glemt dem. Guri. Noe om gårsdagen og litt om lørdag også. Jeg gjør et forsøk.

Når alle frivillige kom hit på lørdag, fikk vi hver vår gavepose. Innholdet i denne var juli-nummer av BLIKK, diverse infomateriell, glidemiddel, gummi og… SLIKKELAPP! Rosa slikkelapp! Mye latter. Det er jo ikke så vanlig i Norge. Det minner litt om sånn gummibånd som brukes til trening, bare veldig, veldig kort.

Igår var en riktig skoledag med tett i tett med forelesninger om psykisk helse, rus, førstehjelp, organisasjon og ledelse. Vi mistet ganske fort oversikten over hvor ofte frasen «Ring 113!» ble sagt. Men det var interessant å høre på.

Etter siste foredrag (om ledelse av Kari Helene, livlig frøken!) hang vi opp plakater på skolen. Vi fikk utdelt over hundre plakater, men prøvde å ikke tapetsere skolen fullstendig. Jeg var oppe i andre etasje da jeg hørte et slags ul. Aldri har jeg vært så rask til å komme meg vekk.

Men det var bare Linn som vasket hendene. Notat til meg selv: Mindre skrekkfilm.

Jeg fikk endelig tatt ut litt penger igår kveld. Andreas, Leif, Robb og jeg dro til Shell og handlet godteri. Det stod en bil på bensinstasjonen med tre av de lokale rånergutta. Øynene holdt på å dette ut av hodet på dem, men om det var over den fine bilen til Leif eller sjokket over å se et knippe homoer i bygda vites ikke.

I bilen snakket vi om hvor bra det hadde vært med en liten parade her. «Dette stedet trenger litt glitter og fjas!» En ting er iallefall nesten sikkert: Til neste års Jafnadhr blir det kanskje mulighet for et tegnspråk-workshop! Martine sier at jeg skal få lede det.

Notat til meg selv: Få opplæring av Kevin eller Keir i hvordan jeg underviser i tegnspråk.

Nå er det en liten bilderunde før jeg hopper i dusjen:


Slappe av i peisstua.
 


Sunniva og Tonje.


Scenen! Vi får besøk av bl.a. Karita Bekkemellem, Heroes & Zeros og Barbarian Twins i løpet av festivalen.


Hanna.


Ranveig, selveste sjefen for Jafnadhr!


Audun som løper rundt og ordner med viktige detaljer.


Robb, en veldig koselig gutt!


Skolen har fått litt pynt rundt omkring. Regnbuebanner, plakater, ju næim it.


Onkel Arnstein, Audun og Robb.


Engelen Lars.


Kristine og Martine koret under kveldens konsert.


Åsmund og Julie underholdet oss. Etterpå fikk jeg innvilget et par låtønsker. Summertime, Can You Feel The Love To Night? og God Bless The Child.


Julia og Kristine slapper av mens Martine og Marie (sikkerhetsansvarlig) diskuterer.