[Litt skribleri]

0

Du vet at du har altfor lite å gjøre når du lager en liste over alt fotoutstyr du har og stort sett alle bøkene du eier. Jeg har ikke tatt med skolebøkene fra vgs, tegneseriebladene og barnebøkene som ligger hos mamma eller pappa. Men det er en del bøker likevel. Hoho.

Akkurat nå sitter jeg og irriterer meg over laptopen. Den reagerer så sakte og henger seg opp hele tiden. Det er såvidt halvannet år siden jeg kjøpte den, så det er teit at den fungerer som en åttiåring etter så kort tid.

Tirsdag kveld var jeg på Garage med Foto-Linn og co. Vi er så flinke til å være vulgære! Juletrefot, altså. Tror det var ganske tydelig for de andre hva slags emner vi satt og diskuterte. Mot slutten av kvelden ble jeg forsøkt sjekket opp av en mildt sagt merkelig type («Jeg var sikker på at han var homo!») som sa at jeg var hans Gud.

Venninna hans prøvde også å sjekke opp meg, men litt mer diskré. Da Marte spurte meg om jeg trengte hjelp til å bli kvitt dem, svarte jeg «Jeg hyler ut hvis de spør meg om trekant.» Heldigvis slapp jeg å hyle ut, for frøken Linn opplyste fyren om at jeg var lesbisk («Ah, ah, ah, eh, men, ja, det er jo… FINT!») og da prøvde han seg på Karine istedet.

Etterpå ble det spaseretur, pizza, tiramisu/sjokoladecookie og kattepuskos til leggetid.

Igår: foto i studio F med Silje, sitte på skolen i timevis og Photoshoppe, rydde i minnepinnen og den eksterne harddisken (ENDELIG!) og daffe.

Imorgen vil jeg trene. Må ha noen dager fri fra Photoshop, for armen min murrer litt og vil på date med varmeflaska.