[Litt av hvert]

0

Jeg har lagt ut bildene fra Cats-forestillingen. Se her. Jeg vilvilvilvilvilvil være med i Cats! Jeg skal skrive et brev til Sir Webber og trygle ham om å la meg få danse i musikalet når han skal sette det opp i London igjen.

Den stasjonære maskinen har kommet i hus. Men jeg mangler fortsatt Photoshop og skrivebord, så jeg må fremdeles sitte på skolen med bilderedigering på ubestemt tid. GAH! Den eneste grunnen til at jeg blakket meg for en stasjonær maskin, var nettopp for å slippe å bli låst inn på skolen midt på natten! Skal hente skrivebord uti gokk imorgen og Photoshop får jeg kanskje-kanskje imorgen.

Temaoppgaven skal leveres om tre uker, og vi skal «bare» levere to reklamebilder. Dvs. totalt fire bilder bestående av to vanlige bilder og to produktbilder som skal dypetses/frilegges/klippes og limes inn i de to vanlige bildene. Jeg har to gode ideer som jeg skal fotografere på fredag, lørdag og tirsdag.

Forbrenningen min har begynt å gå på rakettdrivstoff etter at jeg begynte å løpe i intervall. Jeg spiser som en elefant, men er likevel sulten mesteparten av tiden. Og ettersom jeg har blakket meg på stasjonær maskin, er det litt vanskelig å få kjøpt inn nok mat til å dekke hele dagsbehovet mitt. Jeg begynner å føle meg som han sultne fyren i den derre boka av han der Hamsun.

Jeg skal klippe håret. Gratis! Ulempen er bare at jeg ikke får bestemme hva slags frisyre jeg skal ha. Det skal være en motefrisyre, men jeg aner ikke hva som er moteriktig for tiden. Dette er litt spennende og litt skummelt. Jeg har jo hatt lyst til å klippe håret på en ny måte, men hva om jeg ikke liker den nye frisyren? Hår vokser heldigvis ut, men hvis jeg ikke liker gratisfrisyren, kommer jeg nok til å snaue meg. Det er også gratis, det.